MAR demir


Organize Sanayi Bol. 3.cad 1.sk: 11

Telefon1: 903822662333

Telefon2: 903822662095

Fax: 903822662096

Web: www.mardemir.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1978
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

“MAR DEMİR” Ltd. Aksaray ilinde faaliyetlerine başlamıştır. Başlıca el araları olmak üzere, teker, kürek ve fırça sapları üretimi yapmaktadır. Ürünler yurt içi ve yurt dışına sunulmakta olup günümüzde 24 farklı ülkeye ihraç edilmektedir. Firma Ürünleri gerek yurt içinde gerekse yurt dışında tanınmakta olup tüketicilerin hayatlarına önemli kolaylıklar sağlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler


El Arabası Wheelbarrow wheel barrow
Üretim tesisimiz Aksayarda olup, başlıca ürünler el arabaları (wheelbarrow), yük arabaları (heavy duty platform trucks) teker (wheel), kürek (shovel, fırça sapından (broom handle) oluşmaktadır. Ürünleriniz müşteri istek ve ihtiyaçlarına uygun olarak üretilmekte ve yüksek müşteri memnuniyeti prinsibiyle hareket edilmektedir. Daha detaylı gilgi için lütfen fırmayla bağlantıya geçınız. MAR Dem. Co is producer and exporter company in Aksaray / Turkey. The main products of our company are wheelbar
El Arabası (Wheelbarrow), Teker (Wheel), Kürek (Shovel) ve Fırça sapları (Broom handle) gibi geniş ürün yelpazesine sahiptir. Ürünler müşteri istek ve ihtiyaçlarına göre çeşitli renk, ölçü ve stilde yapılabilmektedir.

#e arabası #kürek shovel #teker wheel #wheelbarrow #Fırça Sapı


Benzer Firmalar