EOCAS


Cengiz Kocatoros Cad. 85/7 Karşıyaka İZMİR

Telefon1: 0 (232) 362 9573

Telefon2:

Fax: 0 (232) 362 9573

Web: www.eocas.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2008 yılında İzmir`de kurulan EOCAS genç ve dinamik bir danışmanlık ve dış ticaret firmasıdır. Şirketimizin ana faaliyet konusu ihracat yapmaya hazırlanan yada mevcut ihracat kalemlerini büyütmeyi hedefleyen firmalara danışmanlık hizmeti vermek ve portföyümüzde bulunan kaliteli ürünlerin yurtdışındaki alıcılarla buluşmasını sağlamaktır.


Ürün ve Hizmetler

EOCAS Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti. siz değerli müşterilerine iki ayrı formasyonla hizmet vermektedir. İlk olarak dış ticarete yeni atılan yada mevcut dış ticaret pazarlarını büyütmek isteyen firmalara dış ticaret danışmanlığı sağlayarak İzmir`in ve Türkiye`nin dış ticaret potansiyelini arttırmayı hedeflerken ikinci olarak portföyündeki yüksek kalitedeki ürünlerin yurtdışında tanıtılmasını ve pazarlanmasını sağlamak EOCAS`ın kuruluş amacıdır.

Yurtdışı pazarlarının fizibilitesinin yapılması, ürün tanıtımı, ürün görsellerinin oluşturulması ve yayınlanması, müşteri yönetimi, satış prosedürleri, ürün gümrüklemesini ve lojistiğini içeren dış ticaret sürecinin tüm aşamaları EOCAS`ın uzman kadrosu tarafından titizlikle planlanır ve uygulamaya geçirilir.


#danısmanlık,dış ticaret #ihracat # # #


Benzer Firmalar