Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » GAZİANTEP İnşaat malzemeleri » METİN KARO İNŞ. MLZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

METİN KARO İNŞ. MLZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.


Dumlupınar Mah. 31 Nolu Sk. No:30 Şahinbey / GAZİANTEP

Telefon1: 0 342 250 03 03

Telefon2: 0 342 250 03 03

Fax: 0 342 250 03 04

Web: www.metinkaro.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1986
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Arkamızda 22 yıllık bir tecrübe birikimi var ama her şeyden önce, yaptığımız her işi bir sanat olarak görüyoruz. Bu yüzden kullandığımız malzemelerin öncelikle kaliteli olması bizim için vazgeçilmez bir prensiptir. Bizi tercih eden müşterilerimiz altyapımızı, istikrarlı ve özverili çalışma üzerine kurduğumuzun bilincindedir ve yaptığımız her işe güven duymaktadır. Firmamız, bütün ekibiyle bu güvene layık olmak adına müşterilerinin beklentilerine ve değişen ihtiyaçlarına uyumlu bir şekilde hizmet vermeye devam etmektedir.
Firmamız, malzemelerimizin dayanıklılığı ve kalitesinin yanı sıra aynı zamanda görsel beğeninize hitap etmek amacıyla ayrıntılara her zaman dikkat etmeyi ilkeleri arasında muhafaza etmektedir çünkü biz inanıyoruz ki içinizdeki konfor, göz zevkinizle ve beğeninizle eşdeğerdir ve bu beğeniyi canlı tutabilmek, sürekli bir yenilik anlayışını da beraberinde getirir. Sürekli kalite, sürekli gelişim, sürekli yenilik sizlerin sürekli memnuniyetini besleyeceğinin farkında olarak ilerlemeye devam ediyoruz. Başarımızın ve bugüne kadar istikrarlı bir şekilde yükselişimizin sırrı budur. Müşterilerimiz bu profesyonel hizmette, yılların biriken tecrübesi ve bununla beraber kazanılan güvenin etkin olduğuna dair tam bir inanç içerisindedir.
Metin karo`nun tüm ürünlerinde her şeyi aynı anda bulmak gibi bir ayrıcalığa sahip olduğunuzu göreceksiniz. Estetik, en ince görsel ayrıntılar, kalite, uzun ömürlü ve dayanıklı malzeme, modern ama aynı zamanda doğal güzellikler ve bireye özel ödeme koşullarıyla yaşam kalitenizi üst noktalara taşıyacak bir hizmet anlayışı. Hepsini bir arada bulabileceğiniz bir seçenektir Metin Karo.
İlkemiz ve sloganımız aynıdır: Siz her şeyin en güzeline layıksınız ve biz bunu biliyoruz…
Bu yüzden de en iyisini yapıyoruz..

Metin Karo: ZEVKLERİNİZİ SİZDEN ÖNCE TAKİP EDER..


Ürün ve Hizmetler

metin karo, gaziantep metin karo, metinkaro, karo, karolar, karocu, metin karocu, suni mermerler, suni mermer karo, eskitme karolar, eskitmeler, klasik karolar, teretuar karolar, süpürgelikler, wash beton & karolar, wash betonlar, wash karolar, wash beton ve karolar, kilit taşlar, kilit taşları, kilit ve parke taşları, parke, parke taşı, parke taşları, bordür taşı, bordür taşları, bordür, şev, şev taşı, şev taşları, gaziantep karo

#metin karo, gaziantep metin karo, metinkaro, karo, #metin karo, gaziantep metin karo, metinkaro, karo, #metin karo, gaziantep metin karo, metinkaro, karo, #metin karo, gaziantep metin karo, metinkaro, karo, #metin karo, gaziantep metin karo, metinkaro, karo,


Benzer Firmalar