Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Metal ve Yan Sanayi » FTR MAKİNA KİMYA METALURJİ LTD STI

FTR MAKİNA KİMYA METALURJİ LTD STI


CUMHURIYET CD. OZGUR SK. NO:31/1 34810 KAVACIK BEYKOZ ISTANBUL

Telefon1: 216-3220080

Telefon2: 216-3220080

Fax: 216-3225040

Web: www.ftr.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:75 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SPREY NOZULLARI ve aksesuarları konusunda, Türkiye'de en geniş stoğa sahip tek firmadır. 80.000 den fazla çeşit sprey nozulu, 6500 den fazla uygulamaya şirketimiz bünyesindeki uzman mühendisler sayesinde çözümler çok kısa sürede üretilir. Temel olarak hizmet verdiğimiz ürünler şunlardır : flat jet nozul, full cone, içi dolu konik sprey, hollow cone, içi boş konik sprey, spiral nozul, gaz yıkama nozulu, yüzey işlem nozulu, yüksek basınç nozulu, araba yıkama nozulu, tank yıkama nozulu, rutubetlendirme nozulu, sisleme nozulu, yangın söndürme nozulları, yıkama nozulu, çok kafalı nozul, spillback nozul, çift akışkanlı nozul, hava sıvı karışımlı nozul, descaling nozulu, hava tarak nozul, hava nozulu, nozul kelepçesi, nozul klembi, klemp, küre nozul, kaşık nozul, plastik nozul, paslanmaz nozul, pirinç nozul, sprey nozulu, yelpaze nozul, sprey meme, sprey memesi, elips nozul, elips sprey, üçgen sprey, ultrasonik nozul, sprey kurutma, spray dry, kağıt nozulları, kenar kesici nozul, iğne nozul, hava perdesi, hava bıçağı, rutubetlendirme nozulu, karıştırıcı edüktörler, sprinkler nozulları, disk nozullar, kendi kendini temizleyen nozullar, self cleaning nozzle, spiral nozullar, sürekli döküm nozulları, boru içi yıkama nozulları, şişe yıkama nozulları, cip başlıkları, yıkama topları, ultrasonik nozullar, atomizer nozullar, jet nozullar, fıskiyeler, pulvarizatör, nipel, somun, o ring, conta, filtre, hat filtre, sprey tabanca, lans, döner başlıklı mafsallardır.

FİLTRE NOZULLARI; Türkiye'deki içme suyu projelerinde kullanılan filtre nozullarının veya diğer adıyla mantar nozulların tamamına yakını FTR MAKİNA tarafından sağlanmaktadır. Temel olarak hizmet verdiğimiz filtre nozulları şunlardır : ahtapot dağıtıcılar ve toplayıcılar, dik yarıklı filtre nozulları, yatay yarıklı filtre nozulları, yumuşatma nozulları, aktif karbon filtre nozulları, karışık yatak filtre nozulları, kum filtresi nozulları, açık kum filtresi nozulları ve tüm aksesuarları, kapalı basınçlı filtre nozulları, yüzme havuzu filtre nozullarıdır.

ÜÇGEN PROFİLLİ ELEKLER; TIKANMAZ ELEKLER olarak da bilinen bu elekler, her türlü sıvının filtrelenmesinde kullanılırken isteğe göre teknik çizimlere istinaden üretilir. paslanmaz çeliğin hemen hemen her kalitesinde üretilebilen üçgen profilli elekler ile ''tıkanma problemi'' tarih olmaktadır. Ayrıca, duplex, süper duplex veya titanyum malzeme seçenekleri de vardır. Minimum 10 mikrona kadar inebilen yarık aralıkları ile hemen hemen her sıvı filtrelenebilir.

tüm mühendislik hesapları, mühendislerimiz tarafından ücretsiz yapılmaktadır.

Mühendislik Destek Hattımız 7/24 hizmet vermektedir, 7/24 telefon : 0533 4859985 veya şirket tel : 0216 3220080


Ürün ve Hizmetler


FİLTRE NOZULU - MANTAR NOZUL
FİLTRE NOZULLARI, kapalı ve açık kum filtreleri, reçine sistemlerinde kullanılan her tip mantar nozul ile stoktan teslimat yapmaktayız. Kapalı filtre tanklarındaki ve açık kum filtrelerindeki filtre nozul hesapları, basınç kayıpları ve yerleşimi uzman mühendislerimiz tarafından ücretsiz yapılmaktadır. Mühendislik Destek Hattımız 7/24 hizmet vermektedir, 7/24 telefon : 0533 4859985 veya şirket tel : 0216 3220080
SPREY NOZULLARI ve aksesuarları ve tüm uygulamaları en yüksek tecrübeye sahip olduğumuz konulardan biri olup, 80.000 çeşitten daha fazla nozul ve aksesuarını pazara sunmaktayız. hızlı cevap, ekonomik ve verimli mühendislik çözümleri için herzaman FTR`yi arayabilirsiniz. FİLTRE NOZULLARI, mantar nozullar, akış filtreleri, ahtapot dağıtıcılar ve toplayıcılar, ahtapot difüzörler, dikey yarıklı filtre nozulları, yatay yarıklı filtre nozulları, yumuşatma nozulları, aktif karbon filtre nozulları, reçine tutucular, güvenlik filtreleri, karışık yatak filtre nozulları, kum filtresi nozulları, açık kum filtresi nozulları ve tüm aksesuarları, kapalı basınçlı filtre nozulları, yüzme havuzu filtre nozulları, ve tamamlayıcı tüm aksesuarları, mühendislik hesapları ile FTR makina mühendisleri sizlere %100 çözümler sağlar. ÜÇGEN PROFİLLİ PASLANMAZ ELEKLER, tıkanmaz elekler olarak bilinmekte olup, döner elek, statik elek, eğimli elek, slot tube, ters slot tube, düz elek, filtrasyon, seperasyon, sınıflandırma, santrifuj eleklerde ve her türlü temiz ve pis su arıtma proseslerinde kullanılmaktadır.   nozul, sprey nozulu, flat jet nozul, full cone, içi dolu konik sprey, hollow cone, içi boş konik sprey, spiral nozul, gaz yıkama nozulu, yüzey işlem nozulu, yüksek basınç nozulu, araba yıkama nozulu, tank yıkama nozulu, rutubetlendirme nozulu, sisleme nozulu, yangın söndürme nozulları, yıkama nozulu, çok kafalı nozul, spillback nozul, çift akışkanlı nozul, hava sıvı karışımlı nozul, descaling nozulu, hava tarak nozul, hava nozulu, nozul kelepçesi, nozul klembi, klemp, küre nozul, kaşık nozul, plastik nozul, paslanmaz nozul, pirinç nozul, sprey nozulu, yelpaze nozul, sprey meme, sprey memesi, elips nozul, elips sprey, üçgen sprey, ultrasonik nozul, sprey kurutma, spray dry, kağıt nozulları, kenar kesici nozul, iğne nozul, hava perdesi, hava bıçağı, rutubetlendirme nozulu, karıştırıcı edüktörler, sprinkler nozulları, disk nozullar, kendi kendini temizleyen nozullar, self cleaning nozzle, spiral nozullar, sürekli döküm nozulları, boru içi yıkama nozulları, şişe yıkama nozulları, cip başlıkları, yıkama topları, ultrasonik nozullar, atomizer nozullar, jet nozullar, fıskiyeler, pulvarizatör, nipel, somun, o ring, conta, filtre, hat filtre, sprey tabanca, lans, döner başlıklı mafsal, filtre nozulları, mantar nozullar, ahtapot dağıtıcılar ve toplayıcılar, dik yarıklı filtre nozulları, yatay yarıklı filtre nozulları, yumuşatma nozulları, aktif karbon filtre nozulları, karışık yatak filtre nozulları, kum filtresi nozulları, açık kum filtresi nozulları ve tüm aksesuarları, kapalı basınçlı filtre nozulları, yüzme havuzu filtre nozulları, üçgen profilli elek, paslanmaz elekler, wedge wire screen, filtrasyon, eleme, ayırma, sınıflandırma, pis su arıtma eleği, döner elek, statik elek, eğimli elek, slot tube, ters slot tube, santrifüj eleği, güvenlik filtresi, düz elek, yıkama eleği, kurutma eleği, panel elekler, tambur elekler, tıkanmaz elekler, hat filtresi elekleri, nişasta ele

#nozul, sprey nozulu #mantar filtre #filtre nozulu #paslanmaz elek #düz elek


Benzer Firmalar