Akdoğan plastik


Ziya Gökalp Mah. Depo ve Ardiyeciler Kooperatifi 784 Ada 10 Parsel - İKİTELLİ / İSTANBUL

Telefon1: 02126751010

Telefon2:

Fax: 02126750931

Web: www.akdoganplastik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Akdoğan plastik: Cemal süzkesen tarafından 1985 yılında “ Doğan Baskı Ambalaj Sanayi” adı ile İstanbul Bayrampaşada küçük bir atölye olarak kurulmuş ve ambalaj sektörüne adım atmıştır. Fason baskı ağırlıklı üretim yapan atölyemiz, müşterilerine sunduğu hizmet kalitesi ile kısa zamanda sektörün önemli bir markası haline gelmiştir.


Gelişen teknolojiye paralel olarak, firmamızın bünyesine yeni makine ve ekipmanlar ilave edilmiş, atölyemiz genişleyerek fabrika haline dönüşmüştür.Gıda ve tekstil sektörleri ağırlıklı olmak üzere tüm sektörlerde ambalaj ihtiyacına cevap veren Doğan Baskı Ambalaj Sanayi, şirket sayısını üçe çıkartarak; “Akdoğan plastik” ve “Özdoğan plastik” adı altında yeni şirketleriyle de hizmet vermeye başlamıştır.


Fabrikamız üretim kapasitesi göz önüne alınarak en modern teknoloji ve altyapı ile inşa edilmiştir.
Son teknoloji 3 katlı alman co-ex extruder makineleri, İtalyan nord mechanica laminasyon makinesi 6 renkli İtalyan flexo matbaa makinesi ve İtalyan kesim makineleri getirilerek fabrikamıza konumlandırılmıştır.
Günümüzde, ikitelli depo ve ardiyeciler kooparatifinde faaliyette olan firmamız plastik ambalaj sektöründe ihtiyacınız olan her türlü malzemeyi üretebilmektedir. Gıda ambalajları, laminasyonlu ürünler, baskılı ve baskısız poşetler, modern taşıma çantaları, Dia baskılar, jelatin,opp, shrink, plast kağıt ürün çeşitleri ile en hızlı, en üstün kalite güvencesi ile hizmetinizdeyiz.


Ürün ve Hizmetler


Temizlik ambalajları
Pe-Opp-Cpp-Metalize-Pet vs... baskılı, baskısız ve laminasyonlu her türlü işlerinizde üstün kalite ve uygun fiyatlarımızla hizmetinizdeyiz.
poşet
Tre ve Trigromi her türlü baskı istenilen ebatlarda üretilir.
Gıda ambalajları
deterjan ve temizlik ambalajları
Takviyeli ve elgeçme poşetler
atlet poşetler
ve diğer tüm baskılı baskısız pe ürünelr

# # # # #


Benzer Firmalar