İges İkaz Levhaları


Perpa Tic Merkezi B Blok Kat 8 No 946 Okmeydanı İst

Telefon1: 0212 320 88 56

Telefon2:

Fax: 0212 320 88 51

Web: www.igesikazlevhalari.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:22 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Tüm İŞ GÜVENLİĞİ ve İŞ SAĞLIĞI EKİPMANLARI, İKAZ UYARI ve TRAFİK LEVHALARI, TRAFİK YOL GÜVENLİĞİ EKİPMANLARININ İMALAT, İTHALAT, İHRACAT, ve ALIM SATIM konusunda faaliyet gösteren firmamız ürün yelpazesini her geçen gün arttırmaktadır.

Firmamız kuruluşundan beri, siz değerli müşterilerimizle karşılıklı güvene dayanan uzun dönemli ilişkiler kurmaya özen göstermiştir.

Siz değerli müşterilerimize geniş ürün yelpazemiz, en uygun FİYAT ve KALİTELİ ürünlerle hizmet vermekten kıvanç duyacağımızı belirtmek isteriz. Firmamız için Müşteri memnuniyeti en önemli olgudur, bu nedenle müşterilerimizin ihtiyaçlarına en kısa sürede en uygun çözümler sunmak temel ilkelerimizdendir. İş güvenliği ekipmanları konusunda yurt içi ve yurtdışı gelişmeleri sürekli takip ederek EN SON YENİLİKLERİ, EN KALİTELİ ÜRÜNLERİ müşterilerimize sunmaktayız.

Firmamız İŞ GÜVENLİĞİ EKİPMANLARI, İKAZ UYARI VE TRAFİK LEVHALARI, TRAFİK YOL GÜVENLİĞİ EKİPMANLARI konusunda her türlü bilgi alınması konusunda sorularınıza açıktır, bu konuda bize TELEFON, FAKS ve E-MAIL`le ulaşabilirsiniz.

Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiye şimdiden Teşekkür eder beraber Çalışabilmek dileğiyle işlerinizde başarılar dileriz.

Dileğimiz sizlerin kazasız, belasız sağlıklı bir şekilde evinize dönmenizdir, İŞ KAZASIZ Günler Dileğiyle...


Ürün ve Hizmetler

Baret Emniyet Kemeri İkaz ve uyarı Levhaları Gaz Maskeleri Kaynak Gözlükleri Toz maskeleri Reflektif Yelekler Elektrikçi Eldivenleri Yer İşaretleme Bantları Reflektif Bantlar Yüz Koruyucu Siperlikler Plastik Zincirler Trafik Konileri Bariyer Direkler Dikmeler

#ikaz uyarı #baret kemer #gaz maskesi #levha #trafik levhaları


Benzer Firmalar