Anasayfa » Dekorasyon ve iç dekorasyon » Mobilya ve Dekorasyon » ANTALYA Dekorasyon ve iç dekorasyon » by güngör tente,gölgelendirme ve katlanır cam sistemleri

by güngör tente,gölgelendirme ve katlanır cam sistemleri


Meydan kavagı mh.12.cadde Antalya

Telefon1: 0 542 5005005

Telefon2: 0 242 312 86 66

Fax: 0 242 312 86 66

Web: www.bygungor.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

bygungor, Sektöre 2000 yılında dış mekân gölgelendirme sistemleri ile adım atmıştır. O yıllarda Türkiye de bir ilk olan dış mekân gölgelendirme sistemlerinin müşterilerimiz tarafından beğenilmesi ile bygungor TENTE ürün yelpazesini gölgelendirme ve katlanır cam sistemleri ve aksesuarları ile genişletmiştir.

Gölgelendirme ürünlerinin sayısını artırarak zengin bir çeşitliliğe sahip olan bygungor, konusunda uzman bir kurum olarak sektörünün önde gelen ismidir. Farklı renk seçenekleri, estetik bakış, kaliteli ürün, doğru fiyat politikası ve satış sonrası servis anlayışı asla vazgeçmediği değerleri arasındadır.

‘Müşteri odaklı Servis Anlayışı’ İSO 9001 – 2000 kalite güvence belgesini de alarak bygungor kısa zamanda sektör de özel bir yere getirmiştir. Bygungor bu yerin kalıcılığı için yeni ürünlerin tasarımı ve yatırımlarına devam etmektedir. İç ve dış mekân gölgelendirme sistemlerinde Amerika, Fransa ve İspanya gibi dünyanın önde gelen markalarının tentelik ve diğer ürünlerini kullanmaktadır.

bygungor müşteri ilişkilerinden, teknik kadrosundan ve montaj servis grubu ile deneyimli ve donanımlı bir ekip olarak sektöründe örnek bir kuruluştur.

Sizleri şirketimiz ve ürünlenmiz hakkında bilgilendirmek istiyoruz. Ürünlerimiz ile ilgili genel bilgiler veren internet adresimiz www.yamanlartente.com. İlgilendiğiniz takdirde, size daha fazla bilgi göndermekten memnuniyet duyacağız. Firmanızla en yakın zamanda görüşmek arzusundayız.

Birlikte çalışmayı ümit eder, ticarette karşılıklı memnuniyet esasına dayanarak şirketimizce işletmelerinize en iyi hizmeti vermeyi taahhüt ederiz.

İlginize teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.


Ürün ve Hizmetler

Çelik konstruksiyon üzerine asma germe yapılması, Farklı modellerde tente yapımı, Branda değişimi, Alan kaplama,

#Tente #asma germe #katlanır cam #alan kaplama #raylı tente


Benzer Firmalar