Lazerci


Keresteciler Sitesi Ardıç sokak Önel İş Merkezi No:10 D:7-8 Merter-Güngören (Çeşme Otobüs Durağının Yanı)

Telefon1: 0212-6371370

Telefon2:

Fax: 0212-6374977

Web: www.lazerci.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız, Lazer baskı konusunda uzun yıllar süren derin tecrübe ve bilgi deneyimlerini en son teknolojik sistemlerle birleştirerek siz değerli müşterilerimize kaliteli hizmet vermeyi kendine hedef edinmiştir.

Deri, Tekstil, Kürk, Ahşap, Kağıt Ürünleri, Polyester, PVC, Plexiglas, Metal, Mermer ve daha birçok malzemenin uygun güçte Lazer Enerjisi kullanılarak kesilmesi veya şekillendirilmesi mümkündür...Konusunda Uzman ve Deneyimli Grafiker Personelimiz her türlü desen, tasarım ve yeni koleksiyon çalışmalarınızda size en hızlı şekilde hizmet vermeyi amaç ve ilke edinmiştir..

Firmamız Lazer Baskı ve Desen Tasarım hizmetlerinin beraberinde sektördeki gelişmelere paralel olarak Lazer Baskı makinelerinin imalat, satış ve teknik destek konularında da müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.

Lazer baskı sektöründeki uzun yıllar süren tecrübe ve bilgi deneyimlerinin avantajlarınıda kullanarak, Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak en uygun sistemi belirleyebilmek için yerli ve yabancı çözüm ortaklıkları geliştirdik.

Bu konudaki ihtiyaçlarınız hakkında daha detaylı bilgi edinmek için lütfen bizimle irtibata geçiniz.


Ürün ve Hizmetler


Deri Giyim
Deri Giyim sektöründe uzun yıllar süren çalışma ve tecrübelerimizle sizlere fason olarak hizmet vermeye devam ediyoruz. Yeni Koleksiyon ve Numune çalışmalarınızda lütfen bizimle irtibata geçiniz.
lazer, lazerkesim, lazerbaskı, lazerci, laser, desen, tasarım, model, aksesuar, motif, işleme, nakış

#lazer #lazerci #lazer kesim #lazer baskı #desen tasarım


Benzer Firmalar