Teknik Fiberglas


Tuzla

Telefon1: 02627512090

Telefon2: 05325512716

Fax: 02627512092

Web: www.teknikfiberglas.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız Cam elyaf takviyeli polyester (fiberglas) malzemeden otomobil, kamyon, otobüs, minibüs gibi otomotiv parçaları, traktör parçaları, şehir mobilyaları, inşaat kaset kalıpları, su soğutma kuleleri, iş makinası parçaları, banyo mobilyaları, elektrik panosu izolasyon parçaları üreterek uzun yıllar boyunca önemli tecrübeler elde etmiş olan uzman bir kadro tarafından yep yeni vizyon ve hedeflerle, müşteri problemlerini çözmek ve Türkiye`yi dünyada temsil etmek misyonuyla kurulmuştur.

Üretim ve hizmet kalitemizi iş alanımızdaki yetenekli, yeterli ve özverili personelimiz ile teknik bilgi birikimimizden kaynaklanmaktadır. Bu sayede müşterilerimizin özel ürün ve projelerini uygun kalite ve uygun zaman prensibiyle müşteri beklentilerinin üzerinde bir sonuç ile karşılayabilmekteyiz.

Bütün faaliyetlerimizi,


Ürün ve Hizmetler

İnşaat kaset kalıpları, kaset kalıp, polyester kabin, bekçi kulübesi, otomobil parçası, kamyon parçası, otobüs parçası, traktör parçaları, şehir mobilyaları, ofis kabinleri, su soğutma kuleleri, iş makinası parçaları, banyo mobilyaları, elektrik panosu izolasyon parçaları, elektrik jeneratör kanatları

#kaset kalıp #fiberglas #polyester #kabin #bekçi kulübesi


Benzer Firmalar