Anasayfa » Oto kiralama » Turizm » GAZİANTEP Oto kiralama » Euro rent a car - Erbey Turizm Yatırımları

Euro rent a car - Erbey Turizm Yatırımları


Kavaklık Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı No.11/A Şahinbey

Telefon1: 05357258899

Telefon2: 03423396110

Fax: 03423396110

Web: www.eurorentacar.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ERBEY TURİZM YATIRIMLARI VE SAN TİC.LTD.ŞTİ. otomobil kiralama sektöründe; en iyi hizmeti, en kaliteli şekilde, en uygun koşullarla sunmak amacıyla, 2000 yılında “SEYAHAT ÖZGÜRLÜĞÜNÜZÜ BİZİMLE YAŞAYIN ” sloganı ile yola çıktı.

Oto kiralama konusunda yerli yabancı firma,seyahat acenteleri,oteller,işadamları,turistler ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımıza ,Türkiye çapında kiralık otomobil,transfer,şoförlü veya şoförsüz araç kiralama,ticari araç kiralama ve uzun dönem araç kiralama hizmeti sunmaktadır.
Müşteri memnuniyetini ana hedef olarak benimseyen ERBEY LTD.ŞTİ., zamanında,güler yüzlü hizmeti,tecrübeli personeli,araçlarda temizlik ve konforu titizlikle sunan, son model değişik markalarda kendi öz sermayesi ile kurulu araç filosuna sahiptir.Her bir müşterisine bire bir hizmet anlayışını ilke edinen ERBEY LTD.ŞTİ., otomobil kiralama konusunda en iyi bildiğini, en iyi şekilde siz değerli müşterilerine sunmak için çalışıyor.


Ürün ve Hizmetler

gaziantep oto kiralama, gaziantep araç kiralama, gaziantep otomobil kiralama, gaziantep rent a car, gaziantep erbey turizm, gaziantep euro rent a car

#gaziantep oto kiralama,gaziantep otomobil kiralama #gaziantep rent a car #gaziantep erbey oto kiralama,erbey turizm #gaziantep havaalanı oto kiralama #gaziantep araç kiralama,gaziantep


Benzer Firmalar