opmer optik


incirli cad zümrüt evler sk no 1 d bakırköy

Telefon1: 02124665336

Telefon2: 02124665336

Fax: 02124665336

Web: www.opmer.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:yok

2007 yılında İstanbul`da kurulan Opmer Optik; kontakt lens ve optik kullanıcılarına düşük maliyetli ve çabuk alışveriş imkanı sağlıyor.

Thawte sertifikalı opmer.com, Türkiye`nin en güvenli online ödeme altyapısı Finansbank Web POS sistemini kullanıyor. Alışveriş sırasında kullanılan kredi kartı ile ilgili bilgiler siteden bağımsız olarak şifrelenip Finans Bank’a sorgulanmak üzere ulaşıyor. Kartın kullanılabilirliği onaylandığı takdirde alışverişe devam edilebiliyor. Kartla ilgili hiçbir bilgi site tarafından görüntülenmediğinden ve kaydedilmediğinden, üçüncü şahısların herhangi bir koşulda bu bilgileri görüntülemesi, ele geçirmesi engellenmiş oluyor.

Aras Kargo ile çalışan opmer.com, İstanbul içine en geç 3 iş günü, diğer illere en geç 5 iş günü içerisinde teslimat yapabiliyor.


Ürün ve Hizmetler


ciba vision air optix
Üretici firma : Ciba Vision Türü : Numaralı Saydam lens Özellikleri : %33 su içeriğine sahiptir. Yapılan araştırmalar sonucunda, gözler kapalı iken bile göze çok yüksek düzeylerde oksijen sağlayan yepyeni bir kontakt lens materyali geliştirilmiştir. Bu patentli teknoloji, olağan lenslerde görülen lens üstü birikintilerini de engeller. Esnek kullanım yapısı sayesinde 6 geceye kadar gözde kalabilmektedir. Ambalaj içeriği : Kutuda 6 adet lens Kullanım süresi
en hesaplı fiyatlarla. Opmer.com Türkiye`nin lens satış merkezi. JOHNSON & JOHNSON , CIBAVISION , BAUSCH & LOMB , VSY , ZEISS aradığınız tüm markalar , focus , freshlook , acuvue , surevue , sof38 , sof66 , sof lens , soft , soft38 , soft66 , soflens , optima , purevision , illusion , durasoft , ardığınız tüm lensler , Türkiye nin lens merkezi opmer.com

#lens #kontaktlens #optix #oasys #acuvue


Benzer Firmalar