BAŞARI OLUK SANAYİ KONYA


tenekeciler sanayi sitesi karakılınç sokak no 11

Telefon1: (0332) 342 56 02

Telefon2: (0332) 342 61 05

Fax: (0332) 342 56 13

Web: www.basarioluk.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız Çatı sistemleri konusunda faaliyet göstermek üzere 1993 yılında kurulmuştur.
kuruluşundan bu yana müşterileri ile güvene dayalı ve uzun vadeli ilişkiler kurmaya özen göstermiştir.


Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda yüksek kaliteli ürünleri en uygun fiyata sunmak temel politikamız olmuştur.

Oluk sektöründe sürekli gelişim içinde bulunan firmamız bilinen klasik metodları yerine oluk ve aksamlarının tümünü eksiz,yekpare şekilde üreterek lehim,kaynek,silikon vb. ürünlere olan bağımlılığı en aza indirmiş ve müşterilerimizin istifadesine sunmuştur.

Gelişen çağa ayak uydurmakta sektöründe öncü olan firmamız sürekli ilkelere imza atmış,yüksek teknoloji ürünü modern makinalar ve kalifiye personeli ile 4 m. ve 6 m. yekpare oluklar üreterek çatılarınıza avrupa normlarında sağlamlık ve estetik kazandırmaktadır.
Her bütçeye uygun fiyatları ve teknolojik ürünleriyle firmamız kısa zamanda kendisini ispatlayıp Türkiye genelinde geniş bir pazar elde etmiştir.

Periyodik olarak artan üretim kapasitemizi son dönemde,makina parkurlarında yaptığımız ilavelerle %50 artmıştır.
BAŞARI OLUK Ailesi sürekli yenilik peşinde olmuş,daha yeniyi,daha kaliteliyi üretmek için yeni yatırımlarla,yeni ufuklara yelken açmış ve emin adımlarla ilerlemektedir.


Ürün ve Hizmetler

Firmamız Çatı sistemleri konusunda faaliyet göstermek üzere 1993 yılında kurulmuştur.
kuruluşundan bu yana müşterileri ile güvene dayalı ve uzun vadeli ilişkiler kurmaya özen göstermiştir.


Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda yüksek kaliteli ürünleri en uygun fiyata sunmak temel politikamız olmuştur.

Oluk sektöründe sürekli gelişim içinde bulunan firmamız bilinen klasik metodları yerine oluk ve aksamlarının tümünü eksiz, yekpare şekilde üreterek lehim, kaynek, silikon vb. ürünlere olan bağımlılığı en aza indirmiş ve müşterilerimizin istifadesine sunmuştur.

Gelişen çağa ayak uydurmakta sektöründe öncü olan firmamız sürekli ilkelere imza atmış, yüksek teknoloji ürünü modern makinalar ve kalifiye personeli ile 4 m. ve 6 m. yekpare oluklar üreterek çatılarınıza avrupa normlarında sağlamlık ve estetik kazandırmaktadır.
Her bütçeye uygun fiyatları ve teknolojik ürünleriyle eksiz oluk, galvanizli sac oluk, çatı aydınlatma kapakları, çatı kapakları, konya oluk işleri, çatı oluk işleri, metal ve sac işleri, galvanizli boyalı sac, 6 metrelik yuvarlak oluk, desenli galvanizli sac oluk,
düşey iniş boruları ve dirsekleri, boru malzemeleri, oluk kelepçeleri, oluk askı kancaları, oluk yan kapak, tapa çeşitleri, silikon mastik çeşitleri, saçak kaplama sacları, baca kenar sacları, dere sacları, oluk gergi kancaları,
güneş enerji sehpası ayak dip sacları, enerji ayak sacları,
firmamız kısa zamanda kendisini ispatlayıp Türkiye genelinde geniş bir pazar elde etmiştir.

Periyodik olarak artan üretim kapasitemizi son dönemde, makina parkurlarında yaptığımız ilavelerle %50 artmıştır.
BAŞARI OLUK Ailesi sürekli yenilik peşinde olmuş, daha yeniyi, daha kaliteliyi üretmek için yeni yatırımlarla, yeni ufuklara yelken açmış ve emin adımlarla ilerlemektediryalı sac, çatı aksesuarları, oluk, iniş boruları, boru, oluk toptan satışı, çatı malzemeleri

#eksiz oluk, galvanizli sac oluk, #çatı aydınlatma kapakları,metal ve sac işleri #galvanizli boyalı sac, 6 metrelik yuvarlak oluk, #desenli galvanizli sac oluk,oluk kelepçeleri #güneş enerji ayak sacları,düşey iniş boruları ve d


Benzer Firmalar