NOVA ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ.


Kızılsaray Mah.Kestane İş Merkezi Kat:3 No:18

Telefon1: 0.242.247 52 32

Telefon2: 0.532.522 73 52

Fax:

Web: www.novaalarm.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1998 yılında güvenlik sistemleri sektöründe,bir firmanın teknik destek departmanında görev alarak başlar hikayemiz.Bu hikayenin ilk bölümü 4 yıl sürecek ve bu sürece birçok zorluklar,acı tatlı anılar,tecrübeler eşlik edecektir.
Gerçektende işini severek yapan ve mesleğine saygı duyan genç bir teknikerin gerek maddi,gerekse manevi olumsuzluklara rağmen konusunda uzmanlaşma çabasıdır bu süreç.2002 yılına gelindiğinde ise geçen 4 yıllık çalışma hayatında biçok tecrübe kazanılmış ve bu birikimin farklı zeminlerde kullanılması düşüncesi oluşmuştur.İşte burada hikayemizin ikinci bölümü,yani ilkinden daha zorlu bir yolculuk başlar ve NOVA GÜVENLİK SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ. kurulur.
İlk zamanlar biraz sıkıntılı geçse de doğruluk ve dürüstlükten ödün vermeden yoluna devam etmenin ve müşterilerimizinde destekleri sonucunda kısa zamanda NOVA GÜVENLİK sektörde önemli bir yere ulaşmıştır.
2008 yılına gelindiğinde ise,birçok kurum ve kuruluşun güvenlik projeleri gerçekleştirmiş güvenilir bir şirket haline gelmiştir.Şirket olarak başarımızın nedenlerinden birisi de konumuz dışında herhangi bir iş koluyla ilgilenmememizdir.10 yıldır güvenlik sistemleri projelerinde bulunuyoruz ve bu konuyla ilgili araştırmalar yapıyoruz.Dolayısıyla sistem kurulumu ve teknik destek konusunda kesin çözümler sunuyoruz.Bu hizmetimiz kaliteli ürün ve dürüstlükle birleşince başarıyı yakalamış oluyoruz.
Bu güne kadar bize güvenen, bizi tercih eden ve desteklerini esirgemeyen müşterilerimize teşekkür ediyoruz.Sizleride bu memnun müşteri listemizde görmek istiyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Alarm sistemi, Kablolu alarm sistemi, Kablosuz alarm sistemi, Hırsız ihbar, soygun ihbar, İşyeri alarm sistemi, ofis alarm sistemi, ev alarm sistemi, alarm paneli, alarm sireni, cctv, Kapalı devre kamera sistemi, Güvenlik kamera sistemi, gizli kamera sistemi, gece görüş kamera, ccd kamera, ır kamera, dome kamera, renkli kamera, dvr, dijital kayıt, dijital kayıt cihazı, bilgisayar kayıt, yangın paneli, yangın ihbar sistemi, yangın sireni, yangın butonu, çevre güvenlik sistemi,

#nova güvenlik #alarm sistemi #kamera sistemi #yangın sistemi #güvenlik antalya


Benzer Firmalar