Eurosan Su Arıtma Sistemleri San.Ve Tic.A.Ş.


Organize Sanayi Bölgesi 2.Cad.No:4/4 Y.Dudullu 81620 Ümraniye-İstanbul-Türkiye

Telefon1: +9 0216 499 84 67

Telefon2: +9 0216 499 84 68

Fax: +9 0216 499 84 70

Web: www.eurosan.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:26 (Yönetici:5 | Memur:9 | İşçi:12
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Eurosan Su Arıtım Sistemleri A.Ş. olarak 1994 yılından bugüne Eurotech markalı ürünlerimizle siz değerli müşterilerimize uzmanlık alanımız olan temiz su arıtımı konusunda çözüm ortağı olmaya devam etmekteyiz.

Konusunda uzman mühendislerimiz ham su analiz sonuçlarını esas alarak gerekli olan arıtma sistemi seçimi ve projelendirmesini yapmakta, tasarlanan arıtma sistemleri en kaliteli malzemeler kullanılarak titizlikle üretilmektedir.
Kalifiye teknik servis ekibimiz montaj, periyodik bakım, arıza vb. konularda 7/24 en hızlı hizmeti vermekte ve en doğru müdaheleyi yapmaktadır.

Hedefimiz üstün kalite anlayışımızdan ödün vermeden uzun yıllar sorunsuz olarak çalışabilecek sistemler üretmek ve müşterilerimize nitelikli servis hizmeti vermektir.


Ürün ve Hizmetler

Eurosan A.Ş. olarak kum filtreleri, aktif karbon filtreleri, yumuşatma üniteleri, kendi üretimimiz olan Eurotech markalı ultraviyole üniteleri, paslanmaz çelik gövdeli multi kartuş filtreler, ters ozmoz üniteleri, deniz suyu ters ozmoz üniteleri ve ultrafiltrasyon üniteleri gibi geniş ürün yelpazemiz ile proses, içme ve genel kullanım suyu arıtımda üstün nitelikli hizmet vermekteyiz.

#su arıtma, filtrasyon #ultraviyole, ultrafiltrasyon #ters ozmoz, ters osmos #reverse ozmoz, reverse osmossis #su arıtma sistemleri, tezgehaltı arıtma


Benzer Firmalar