ÖZGÜRLER ÇİT SİSTEMLERİ


yazlık beldesi adnan menderes caddesi no:37 sakarya

Telefon1: 0264 373 72 68

Telefon2:

Fax: 0264 373 72 68

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:



Adapazarı`nda faaliyet göstermekte olan ÖZGÜRLER ÇİT SİSTEMLERİ kurulduğu ilk günden günümüze kalite, kontrol ve sağlamlığı ilke edinen firmamız, yaklaşık 20 yıldan bu yana üretim yapmaktadır. Dünyadaki ve ülkemizdeki sektörde gelişmeleri ve değişmeleri yakından takip edip sizlerin verdiği destekle yurdun her bir köşesine hizmet vermektedir. İşimize duyduğumuz saygı çalışmalarımızdaki titizlik müşterilerimize en iyi hizmet verebilmek, yüksek malzeme kalitesiyle uzman kadromuzla en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Üretmekte olduğumuz ürünler yüksek malzeme kalitesiyle uzun yıllar deforme olmadan kulanım sağlar.

Firmamız faaliyet gösterdiği tel çit, beton ve dekoratif panel çit sistemleri üzeri 20 seneyi aşkın süredir edindiği tecrübeyle uzmanlaşmıştır.

ÖZGÜRLER ÇİT SİSTEMLERİNDE villa konut çevrelerinde spor sahalarında oteller tatil köyleri park ve bahçelerde sanayi tesislerinde LPG gaz tankları çevresinde askeri tesislerde hava alanlarında resmi binalarda korumak istediğiniz her yerde güvenle kullanabileceğiniz garantili ürünler sunmaktadır
Saygılarımızla...


Ürün ve Hizmetler

TEL ÇİT BETON DİREK İMALATI DİKENLİ TEL DEKORATİF PANEL ÇİT İMALTI V.S MONTAJI

#TEL ÇİT #inşaat nalburiye #yapı malzemeleri #galveniz tel #tel örgü


Benzer Firmalar