Anasayfa » Isıtma soğutma ve havalandırma » İnşaat sanayi » İZMİR Isıtma soğutma ve havalandırma » YALI İKLİMLENDİRME TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

YALI İKLİMLENDİRME TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.


MİTHATPAŞA CADDESİ NO: 852/A GÖZTEPE

Telefon1: 2455195

Telefon2:

Fax: 2310952

Web: www.yalitrade.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

27.02.2007 tarihinde ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemleri satışında faaliyet göstermek üzere Yalı İklimlendirme adıyla adi ortaklık olarak kurulmuş olan firmamız, 28.05.2008 tarihi itibariyle Yalı İklimlendirme Teknoloji Ürünleri İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti. adını alarak yeniden yapılandırılmıştır. Yurtiçi satış ekibimiz halen ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemleri satışı üzerine faaliyet göstermekle birlikte, dış ticaret uzmanı kadromuz, gıda, tekstil, inşaat, elektrik-elektronik ve otomotiv yan sanayi ürünlerinin ithalat ve ihracatı ile ilgilenmekte ve bu alanlarda yerli firmalara danışmanlık/aracılık hizmeti vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

mitsubishi electric klima sistemleri, emsaş elektrikli kat kaloriferi, beha konvektör ısıtıcılar, demirdöküm klima, demirdöküm kombi, demirdöküm panel radyatör, demirdöküm termosifon, yalı klima izmir

#mitsubishi electric #demirdöküm klima #emsaşelektrikli katkaloriferi #beha konvektör #panel radyatör


Benzer Firmalar