BİRLEŞİK MAKİNA


Atatürk Oto San. Sit. 17. Sok. No:481 ikitelli istanbul

Telefon1: 212 486 01 28

Telefon2:

Fax: 212 486 10 52

Web: www.birlesikmakine.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:rusya,makedonya, almanya

Endüstriyel yaş ve toz boyama sistemleri, otomatik yıkama sprey hatları imalat ve satış konularında faaliyet gösteren sektörde lider kuruluş BİRLEŞİK MAKİNA, gelişen teknolojiye paralel olarak, müşterilerin mevcut ve gelecekteki beklentilerini zamanında tespit etmeye ve pazara bu beklentileri karşılayacak ürün ve hizmetleri sunmaya devam ediyor.
Fason toz boyama konusunda sektördeki aksaklıklara çözüm olarak ,TÜNEL TİP SPREY YÜZEY TEMİZLEME HATLI , ROBOT SİSTEM, FASON TOZ BOYAMA TESİSİNİ faaliyete geçirmiştir. Kaliteli ürün ve hizmet, kaliteli girdilerin sağlanmasıyla başlar. BİRLEŞİK MAKİNA bu bilinçle yurt içi ve yurt dışındaki tüm üretim süreçlerinde, sürekli iyileştirme ve geliştirmenin sağlanması için gerekli olan tüm kaynakların kullanıma sunulmasını esas alır.
Fason toz boya tesisimiz, tünel tip sprey yüzey temizleme hattı (alkali yağ alma, durulama, demir fosfat, durulama, pasivasyon) kurutma fırını, ve otomatik toz boyama robot ünitelerinden oluşmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Fason toz boyama konusunda sektördeki aksaklıklara çözüm olarak , TÜNEL TİP SPREY YÜZEY TEMİZLEME HATLI , ROBOT SİSTEM, FASON TOZ BOYAMA TESİSİNİ faaliyete geçirmiştir. Kaliteli ürün ve hizmet, kaliteli girdilerin sağlanmasıyla başlar. BİRLEŞİK MAKİNA bu bilinçle yurt içi ve yurt dışındaki tüm üretim süreçlerinde, sürekli iyileştirme ve geliştirmenin sağlanması için gerekli olan tüm kaynakların kullanıma sunulmasını esas alır.
Tesisimiz, tünel tip sprey yüzey temizleme hattı (alkali yağ alma, durulama, demir fosfat, durulama, pasivasyon) kurutma fırını, ve otomatik toz boyama robot ünitelerinden oluşmaktadır.

#TOZ BOYA FIRINI #FASON TOZBOYA #TOZBOYA TESİS #SPREY HATTI #YAŞ BOYA


Benzer Firmalar