Anasayfa » Kimya sanayi ve kimyasal maddeler » Kimya ve Yan Sanayi » KÜTAHYA Kimya sanayi ve kimyasal maddeler » Güleç Kimya Temizlik Ürünleri Taş.San.Tic.Ltd.Şti.

Güleç Kimya Temizlik Ürünleri Taş.San.Tic.Ltd.Şti.


Kütahya Karayolu 2. Km Tavşanlı

Telefon1: 0 274 612 30 80

Telefon2:

Fax: 0 274 615 13 28

Web: www.guleckimya.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:45 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Plastik ve Kimya sektörü ile faaliyetlerine başlayan GÜLEÇ KİMYA, 1985 yılında branşlaşmaya giderek tamamen kimya sektörüne yönelmiştir. Bu sektörde de sizlere en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen firmamız, bu doğrultuda yenilikçi adımlar atmaya devam etmektedir. 6000 m2’lik kapalı alanı, tam otomatik makinaları ve tecrübeli personel kadrosu ile yüksek üretim kapasitesine sahip olan GÜLEÇ KİMYA, çevreye ve doğaya karşı hassas bakış açısı ile üretimlerini sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirmektedir. GÜLEÇ KİMYA, yaygın ve aktif dağıtım ağı ile tüketicilerine en hızlı ve en güvenilir şekilde cevap vermektedir. GÜLEÇ KİMYA garantisi ile kendi üretimi olan birçok markayı çatısı altında bulunduran ve ihtiyaçlarınızın tam karşılığı olan ürünlere imzasını atarak, yeniliklere açık ve tüketiciye saygılı hizmetler sunar. Sektöründe yarım asırı aşkın süredir hizmet vermekte olan GÜLEÇ KİMYA, kaliteli ürün yelpazesi ile çeşitliliğin ve güvenin sembolü olmanın haklı gururunu taşımaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Sıvı El Sabunları, Genel Temizlik Maddeleri, Banyo - WC temizleyici, Çamaşır Suyu, Dezenfektanlar, Yağ Çözücü, Kir Çözücü, Halı Temizleme Maddeleri, Ahşap Temizleyici, Yüzey Temizleyici, Oda Spreyleri, Islak Havlu, Tuvalet Kağıdı, Peçete, Kağıt Havlu, Cam Temizleyici, Sıvı Bulaşık Deterjanı, Çamaşır Yumuşatıcı, Kireç Çözücü, Tüle Beyazlatıcı, Çamaşır Beyazlatıcı, Çamaşır makinesi Kireç Önleyici, Soda, Mekanik Toz, sıvı Krem Temizleyici... ürünlerinin endüstriyel düzeyde ve evde kullanımiçin üretimi ve toptan satışını yapmaktayız.

# # # # #


Benzer Firmalar