PIRLANTALAR TEMİZLİK


2130 Sok NO :40/A M.Erener Mah Bayraklı İZMİR

Telefon1: 02323464107

Telefon2:

Fax: 02323464107

Web: www.pirlantalartemizlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:3 | Memur:5 | İşçi:15
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Pırlantalar Temizlik işletmesi; sektöre girdiği 2008 yılından beri vermiş olduğu hizmet ile değerli müşterilerinin güven ve takdirini kazanmıştır.

Kurulduğu günden bugüne aynı özen ve itina ile kaliteli hizmeti siz değerli müşterilerine vermektedir. Tecrübesini gelişen teknolojiyle harmanlayıp, ekip ve ekipmanlarını geliştirerek hizmet kalitesini her geçen gün artırmayı hedefleyen Pırlantalr Temizlik hizmet sektörünün öncü kuruluşlarından biri olmuştur.

Kalite politikası; müşteri memnuniyetini önde tutan anlayışın temsilcisidir ve öncelikli hedefi: referansınız bizim için daha değerlidir. İlkeleri; gelişen malzeme ve ekibi ile daha nice yıllar sizlere hizmet vermeye devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler

Halı yıkama, halı temizleme, koltuk yıkama, koltuk temizleme, ev temizleme, ev temizliği, işyeri temizliği, işyeri temizleme, fabrika temizliği, fabrika temizleme, cam silme, cam temizleme, dış cephe temizliği, dış cephe temizleme, inşaat sonrası temizleme, inşaat sonrası temizlik, inşaat tadilat sonrası temizlik, inşaat tadilat sonrası temizleme, dairelere genel temizlik, lüks villa temizliği, lüks villa temizleme, villa temizliği, villa temizleme, havuz temizliği, havuz temizleme, çatı temizliği, çatı temizleme, her türlü zemin yıkama ve cilalama, yorgan, battaniye temizliği, yorgan, battaniye temizleme, overlok yapılır, haşere ilaçlama, su baskınlarına müdahale yapılır.yangın sonrası temizlik, yangın sonrası temizleme, tavuk çiftlikleri temizliği, tavuk çiftlikleri temizleme, duvar silimi yapılır ve dezanfekte edilir, okul temizliği, okul temizleme, otel temizliği, otel temizleme, pansiyon temizliği, pansiyon temizleme, hastane temizliği, hastane temizleme, anasağlığı temizliği, anasağlığı temizleme, sağlıkocakları temizliği, sağlıkocakları temizleme, gemi ve yat temizliği, gemi ve yat temizleme, işhanı temizliği, işhanı temizleme, plaza temizliği, plaza temizleme, banka temizliği, banka temizleme.

#temizlik izmir, temizlik firmaları izmir #temizlik şirketleri izmir,temizlik hizmetleri izmi #izmir temizlik,izmir temizlik firmaları #izmir temizlik şirketleri,izmir temizlik hizmetler #temizlik,temizlik şirketi


Benzer Firmalar