Fixtore ® Notebook Servisi


Topkapı Ticaret Merkezi 2 NO:105 Cevizlibağ

Telefon1: 0212 483 0 922

Telefon2:

Fax: 0212 483 0 922

Web: www.fixtore.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Fixtore ® Notebook Servisi Her marka ve model notebooklarınızın tamir,bakım onarım ve işletim sistemi işlemlerini yapmaktadır. Virüs temizleme, sistem kurulumu yapılmaktadır.Ayrıca şirketlere özel bakım anlaşmamız vardır.Ev ve iş yerlerinize ADSL Modem kurulum hizmetimiz mevcuttur

FIXTORE, 1997 yılından bu yana faaliyet gösteren TEORİ Bilgisayar Yazılım ve Danışmanlık Hizm. Ltd. Şti.'nin tescilli markasıdır. Yaratılış amacı, öncelikle notebook servisi ve özel web çözümleri hizmetlerini tek çatı altında toplayıp, en kaliteli şekilde, FIXTORE markası ve garantisi altında siz müşterilerimize sunmaktır.

FIXTORE, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı, ürün ve hizmet kalitesini sürekli olarak geliştirmeyi, ürünleri zamanında ve eksiksiz olarak teslim etmeyi, yüksek kaliteli hizmeti en uygun fiyatla sunmayı amaç edinmiştir.

FİXTORE bilgisayarınızın tüm ihtiyaçlarını tek bir noktadan sağlamasını amaçlayan bir oluşumdur. Gerekli yedek parça, tamirat ve sağladığımız hizmet bir tamir merkezinden fazlasını sunar. FİXTORE markası sağladığı güvenle bir çözüm merkezine dönüşür.

İletişim:
Topkapı Ticaret Merkezi 2 NO:105 Cevizlibağ
ZEYTİNBURNU/İSTANBUL

Telefon: 0212 483 0 922


Ürün ve Hizmetler

Notebook Servisi, web tasarım, grafik, dizgi, fixtore

#Notebook servisi #Web tasarım #Web design #Dizgi Grafik #ADSL Kurulum


Benzer Firmalar