Hijyeniz


Sanatkarlar cad. Hanif sok. No:11 kat:1 Y.Dudullu-Ümraniye

Telefon1: 0216 396 33 47

Telefon2: 0532 392 13 02

Fax: 0216 396 33 47

Web: www.hijyeniz.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:amerika

Hijyeniz , kurulduğu yıldan bu yana kozmetik ve medikal sektöründe tek kullanımlık hijyen ürünlerin imalat ve pazarlamasında hizmet vermekte; aynı zamanda sizlerin beklentilerindeki farklılıkları dikkate alarak sürekli yenilenmektedir.
Ürün ve hizmet yelpazesinin genişlemesi sonucu 2008 yılı ortalarından itibaren Koçyiğit Ticaret- Hulusi Koçyiğit ünvanı altında hizmet sunan firmamız, iki ana başlık altında faaliyet göstermektedir:

1 - Kozmetik ve Medikal
Kuaför, Güzellik, Ciltnakım, Zayıflama, Solaryum salonları ve Spa merkezlerinde müşterilerinin ve çalışanların temizlik ve hijyen sağlamaları için kullanılan, Tek kullanımlık Sarf Malzemelerinin, Hijyen çalışma ortamlarında üreterek, ürünlerinizin en yüksek ambalaj kalitesiyle nihai tüketiciye ulaşması için hızlı çözüm üretmektedir.

2 - Fason Üretim Ambalaj ve Paketleme Servisleri;

Markalı Ürün taleplerinize hızla cevap verebilen firmamız, hizmet verdiği kuruluşların üretim departmanı konumunda hareket etmekte, çeşitli sektörlerde, nitelikli bir çok firmaya ürün tasarım ve üretim aşamasını da bünyesinde gerçekleştirerek Profesyonel Çözümler üretmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Sedye örtüsü-Lastikli 80x220cm. 10Adet/Paket
Tek kullanımlık Sedye örtüsü Ağda Yatak Örtüsü Hammadde :Spunbond (Tela) Gramaj :25gr/m2 Renk :Beyaz Ebat :80cm x 220cm.
medikal firmalara, otel buklet malzeme firmalarına, kuaför ve güzellik salonlarına polietilen boya önlüğü, manikür-pedikür galoşları ve duş bonesi üretimi, nonvowen kumaşlardan sedye örtüleri, penuarlar, vb. tek kullanımlık ürün imalatları

#duş bonesi #galoş #sedye örtüsü #dezenfektan #hijyen


Benzer Firmalar