Anasayfa » İthalat, ihracat » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL İthalat, ihracat » Özkar Petrol Ulus Taş Turizm san ve tic ltd şti

Özkar Petrol Ulus Taş Turizm san ve tic ltd şti


Beysan san sit Birlik cad no:32/31 H.dere-Avcılar

Telefon1: 0212 422 79 08

Telefon2: 0212 422 79 09

Fax: 0212 422 44 21

Web: www.ozkar.info

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ROM-BG-GR -H-AZ

Şu anda Türkiye, Bulgaristan, Romanya,Yunanistan,Azerbeycan arasında çalışan şirketler içinde en çok tercih edilen firmalardan biridir. Bunu da müşterilerine sunduğu yükleme yerinden varış yerine kadar güvenli dürüst ve samimi, garantili, her geçen gün büyüme prensibi ve hizmetiyle elde etmiştir.

C-2 yetki belgesi ile uluslararası taşımacılık sektöründe güvenli ve hızlı hizmet sunan ÖZKAR PETROL ULUS. TAŞ. 1992 yılından bu yana yurtiçi taşımacılık sektöründe 2003 yılından itibaren de uluslararası kara taşımacılığında hızlılık, titizlik, güvenilirlik prensiplerinden taviz vermeden Türk Sanayii İthalat ve İhracat sektörünün önde gelen holding ve firmalarına hizmet etmektedir.

Yönetim kadrosu ve araç şoförleri nakliye organizasyonları konusunda işlerinde uzman ekipten oluşmaktadır.

Özkar Petrol Ulus. Taş. , taşımacılık sektöründe kendi özmal araçlarını ve kadrolu şoförlerini kullanan İSTİKRARLI bir kuruluştur.


Ürün ve Hizmetler

Özkar Petrol Taşıma; yüklemelerinizi en uygun fiyatlarla, temiz ve güvenilir bir ortamda en iyi biçimde depolanmasını sağlamaktadır.

Depolama
Dağıtım
Gümrükleme ve Sigorta




Biz; ülkemizin önde gelen firmalarıyla İstanbul ve İstanbul dışı tüm Gümrük Müdürlüklerinde titizlikle çalışmakta olup, bünyesinde en son teknolojik yenilikleri uygulamakta ve uzman kadrosu ile Müşavirlik hizmeti vermektedir.









Fuar Taşımacılığı hizmetiyle katılacağınız fuar, kongre, seminer, tanıtım vb. gibi organizasyonların başarı ile sonuçlanmasına yardımcı olabilmek için, sizi sadece “satış odaklı” kılabilmek adına, katılacağınız etkinlik nerede olursa olsun, sizleri tam zamanında, organizasyonun her aşamasını üstlenerek, müşterilerinizle buluşturuyoruz.



#Uluslararsı kara yolu taşımacılığı #İthalat-ihracat # # #


Benzer Firmalar