Anasayfa » İlaç sanayi » Kimya ve Yan Sanayi » İZMİR İlaç sanayi » 2zfümigasyon ilaçlama

2zfümigasyon ilaçlama


1671 sok no:233/A karşıyaka/İZMİR

Telefon1: 02323302171

Telefon2:

Fax: 02323302171

Web: www.2zfumigasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 2007 yılında hizmete girmiştir.Tüm uygulamalarımız konusunda uzman 3 Ziraat Mühendisi tarafından yapılmaktadır.Merkezimiz İZMİR ilidir.Aynı zamanda Aydın ilindede faaliyet göstermekteyiz.
Çevreye ve doğaya zarar vermeden İNSAN SAĞLIĞINA ve EVİNİZDE SİZİNLE BİRLİKTE OLAN EVCİL HAYVANLARINIZA ZARARSIZ ilaçlarla 24 SAAT ev ve işyerlerinizi ilaçlıyoruz.
Kullandığımız rodentisit ve insektisitler WHO (DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ) tarafından onaylı insan sağlığına ve çevreye zarar vermeyen preparatlardır.
İstekleriniz doğrultusunda işletmelerinizde önce uzman ekiplerimiz tarafından ön inceleme
yapılmaktadır.Sorununuzun çözüm önerilerinden sonra gerekli haşere kontrol önlemleri
alınmaktadır.Ziyaretler sonunda size gerekli belgeler anında teslim edilmektedir.
Fümigasyon hizmetlerimizde gelen talep sonrası ilaçlamanın yapılacağı alana en kısa sürede
uzman ekiplerimizle ulaşarak ilaçlamalarınızı yapmaktayız.
TEL:0232 330 21 71 WEB:www.2zfumigasyon.com


Ürün ve Hizmetler

Firmamız 2007 yılında hizmete girmiştir.Tüm uygulamalarımız konusunda uzman 3 Ziraat Mühendisi tarafından yapılmaktadır.Merkezimiz İZMİR ilidir.Aynı zamanda Aydın ilindede faaliyet göstermekteyiz.Çevreye ve doğaya zarar vermeden İNSAN SAĞLIĞINA ve EVİNİZDE SİZİNLE BİRLİKTE OLAN EVCİL HAYVANLARINIZA ZARARSIZ ilaçlarla 24 SAAT ev ve işyerlerinizi ilaçlıyoruz. Kullandığımız rodentisit ve insektisitler WHO (DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ) tarafından onaylı insan sağlığına ve çevreye zarar vermeyen preparatlardır. İstekleriniz doğrultusunda işletmelerinizde önce uzman ekiplerimiz tarafından ön inceleme yapılmaktadır.Sorununuzun çözüm önerilerinden sonra gerekli haşere kontrol önlemleri alınmaktadır.Ziyaretler sonunda size gerekli belgeler anında teslim edilmektedir. Fümigasyon hizmetlerimizde gelen talep sonrası ilaçlamanın yapılacağı alana en kısa sürede uzman ekiplerimizle ulaşarak ilaçlamalarınızı yapmaktayız.

#FÜMİGASYON #EV İLAÇLAMASI #pest kontrol #haşere ilaçlaması #garantili ilaçlama


Benzer Firmalar