TÜYOX


ankara

Telefon1: 05323813281

Telefon2:

Fax:

Web: www.tuyox.biz.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TÜYOX NERELERDE KULLANILIR
“TÜYOX” tüy azaltıcı bitkisel cilt bakım yağı, vücudun tüm bölgelerinde (el, kol, yüz, ense, sırt, koltuk altı, göğüs, göbek ve bacaklarda) güvenle kullanılabilir.


TÜYOX NASIL KULLANILIR

İstenmeyen tüy veya kıllar tercih edilen bir yöntemle kökünden alınır.
Yıkanıp kurulandıktan sonra temizlenmiş bu bölgeye “TÜYOX” kıl köklerine iyice işleyecek şekilde masaj yapılarak günde bir defa tatbik edilir. Kullanımdan en az iki saat sonra gerek görülürse temizlenebilir.
İstenmeyen tüy veya kıllar tekrar alınacak seviyeye gelinceye kadar, “TÜYOX” kullanılmaya devam edilir.
Tekrar alınacak duruma gelen bu tüy veya kıllar tercih edilen bir yöntemle kökünden alınıp, kullanıma düzenli olarak devam edilirse, her kullanımda istenmeyen tüy ve kılların, incelip azalmasına yardımcı olur.

“İSTENMEYEN TÜYLER İÇİN SİZE BİR TÜYO VERELİM Mİ” TÜYOX
“EPİLASYON SONRASI BİTKİSEL CİLT BAKIM YAĞI”


İstenmeyen tüy ve kıllar,bayan ve erkeklerde pisikolojik boyutlara varan rahatsızlıklarara nedem olabilir.Tamamen doğal bitkilerden özel formüle edilmiş ve PH’ı 5,5 olan TÜYOX tüy azaltıcı bitkisel cilt bakım yağı bu sorununuzun çözümüne ,cildinizin nem oranının korunmasına, pürüzsüz ve yumuşak olmasına yardımcı olur.TÜYOX kesinlikle hayvansal ve kimyasal içermemektedir.%100 Bitkiseldir.

TÜYLENME

İnsan vucudunda yaklaşık 5 milyon kıl kökü vardır.Normal olarak bu kıl köklerinden saçlarımız ve kaşlarımız kalın kıl ,diğerleri ince tüy olarak oluşur.Ancak hormon bozukluğu olanlarda bu ince tüyler kalınlaşarak kıllara dönüşür.

Kadınlarda testesteron yani erkeklik hormonu ve özellikle gebelikte aşırı yükselen östrojen ve progesteron hormanları aşırı tüylenmeye sebeb olur.

Adet bozukluğu ,aşırı kilosu olanlar ve şeker metabolizması bozuk olanlarda göbek ,göğüs arası,yüz ve sırtta tüylenme ve kıllanma görülebilir.

Bu rahatsızlıkların gerekli tedavisi yapılıp,hormonlar normal seviyesine gelseler bile ,bu kalınlaşmış kıllar kendiliğinden kaybolmazlar.
İstenmeyen tüy ve kıllar,bayan ve erkeklerde pisikolojik boyutlara varan rahatsızlıklarara nedem olabilir.Tamamen doğal bitkilerden özel formüle edilmiş ve PH’ı 5,5 olan TÜYOX tüy azaltıcı bitkisel cilt bakım yağı bu sorununuzun çözümüne ,cildinizin nem oranının korunmasına, pürüzsüz ve yumuşak olmasına yardımcı olur.

YAN ETKİSİ

TÜYOX doğal bileşenlerden elde edilmiş % 100 bitkisel üründür.Yan etki göstermemektedir.İçerdiği mineral ve vitaminler sayesinde tüy alımında meydana gelen tahrişe karşı cildi besler ve yumuşatır.Boyar madde içermez.


Ürün ve Hizmetler

epilasyon, tüy azaltma, tüy yok edici krem, tüy azaltıcı, istenmeyen tüyler, bevitax, tüyox, bioder, karınca yumurtası yağı, kıl sorunu, kulak kılları, kıllara karşı kesin çözüm, kıl yok edici, tüy, kıl, bacak, kol , kol kılları, bacak kılları, ayak kılları, ense kılları, yüz kılları, tüy sorunu, tüylere son, istenmeyen tüylere son, istenmeyen tüylere kesin çözüm,

#tüy yok edici,bioder #istenmeyen tüyler #bitkisel tüy yok edici #karınca yumurtası yağı #tüy,kıl


Benzer Firmalar