Anasayfa » Tarım » Tarım Hayvancılık ve Gıda Sanayi » İSTANBUL Tarım » çözüm haşereyle mücadele ve vet. hizmetleri

çözüm haşereyle mücadele ve vet. hizmetleri


pendik

Telefon1: 05387833767

Telefon2: 05398920770

Fax: 05387833767

Web: www.evilaclamacisi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

istanbul anadolu yakasında haşere,böcek ilaçlama servisi.olarak hizmet veriyoruz.site,apartman,daire,ev,bina iş yeri gibi yaşama alanlarında böcek ilaçlama servisi olarak hizmet vermekteyiz.
toplu yaşama alanlarında yönetici programlarımızla birden fazla ilaçlama servisi verdiğimiz alanlarda fiyat konusunda çok uygun teklifler vererek uygun koşullarda ilaçlama yapıyoruz.

toplu konutlarda yapılan ilaçlama anlaşmalarıyla,kişi başı normal servis ücretinden çok daha uygun fiyata ilaçlama yaptırabilirsiniz.

hertürlü ilaçlama ve haşere probleminizle ilgili olarak bizi istediğiniz saate arayabilirisinz.özellikle hafta sonlarında isteyeceğiniz ilaçlama servislerimizden % 20 ye varan indirim ve iskontolar isteyebilirsiniz.

hafta içi çok yoğun olduğumuz için bölge çok kalabalık ve çeşitliliği fazla olan bir bölge olduğundan özellikle hafta sonu ilaçlamalarımızda % 20 iskonto yapıyoruz ve çoklu ilaçlamalarımızı genelde hafta sonları yapıyoruz.umarız bizi arayarak çoklu ve hafta sonu hizmetimizden yararlanırsınız.

unutmayın?: haşerelerin yazı,kışı yoktur, onlar bizler yaşadığımız sürece hep var olacaklardır.önemli olan düzenli ve periyodik ilaçlama yapmak ve sirkilasyonu belirli bir seviyede tutmaktır.

böcek ilaçlama servisi olarak her zaman sizin yanınızda ve yaptığımız ilaçlamanın arkasında duruyoruz.
21 gün içinde olabilecek her hangi bir durumda tekrar gelip ilaçlama servisini tekrarlamayı ve ücret almamayı taahhüt ediyoruz.

umarız bu yazdıklarımızı okuyabilir ve bizden ilaçlama servisi için faydalanmak istersiniz.saygılarımızla..................

internet sitemiz.
http://www.EVİLACLAMACİSİ.COM

E-MAİL: mailto:İNFO@EVİLACLAMACİSİ.COM


Ürün ve Hizmetler


#böcek,ilaçlama, #haşere,site, #daire,apartman #pendk ilaçlama,kartal ilaçlama #maltepe ilaçlama,tuzla ilaçlama


Benzer Firmalar