NETADAM BİLGİSAYAR


EMNİYET EVLERİ YENİ ÇERİ SOK. 12/3 4.LEVENT

Telefon1: 0212 270 79 70

Telefon2:

Fax: 0212 281 43 39

Web: www.netadam.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Netadam Bilgisayar Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1998 yılından beri Muhasebe Programları, Tekstil Üretim Programları, Konfeksiyon Programları ve Mağaza Programları konusunda her zaman AR-GE`nin önemine inanarak hareket etmiş ve bu doğrultuda sürekli olarak yeni teknolojileri izlemeyi, öğrenmeyi ve uygulamayı kendine görev edinmiştir. Yazılım sektöründe dünyadaki tüm değişimleri takip etmekle kalmayıp ülkemizde ilk uygulayıcılarından olmak için tüm çalışmaları yerine getirmiştir.

Bu doğrultuda Windows programlama, internet-web tabanlı programlama, internet-web tabanlı database uygulamalar, otomasyon ve barcod projeleri, kablolu - kablosuz el terminalleri ve özellikle de Muhasebe Programı (Ticari Programlar), Tekstil Üretim Programı, Konfeksiyon Programı ve Mağaza Programı konusunda öncü projelere imza atmıştır. Sizin de bu konuda bir arayışınız varsa adres Netadam`dır.


Ürün ve Hizmetler

-Organizma Web Tabanlı Muhasebe Programı
-Startex Konfeksiyon Tekstil Planlama ve Üretim MRP Programı
-Raptex Çorap Tekstili Planlama ve Üretim MRP Programı
-Forsale Web Tabanlı Mağazacılık Yönetim Programı
-Colortex Boyahane Mrp Programı
-Ortex Örme Takip Planlama Programı
-Fıbertex İplik İmalat ve Üretim Programı
-Ziptex Fermuar Üretim Mrp Programı

#muhasebe programı, web muhasebe #konfeksiyon programı, konfeksiyon yazılımı #mağaza programı, mağazacılık programı #çorap programı, tekstil programı #erp programı, mrp programı


Benzer Firmalar