er-öz cam alüminyum


AĞAÇİŞLERİ SANAYİ HOTAMIŞ SK.NO:49/1

Telefon1: 0332.2374515

Telefon2: 0332.2374080

Fax: 0332.2330398

Web: erozaluminyum.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:52 (Yönetici:3 | Memur:1 | İşçi:48
Dış Ülkelerle Bağlantıları:tüm avrupa

HAKKIMIZDA

v PROFİLİMİZ :


ER-ÖZ CAM VE ALÜMİNYUM TİC.SAN.LTD.ŞTİ. UZUN SÜREDEN BERİ CEPHE GİYDİRME VE PROFİL KONUSUNDA OLAN ENGİN DENEYİM VE TECRÜBELERİN 2003 YILINDAN BU YANA ŞİRKET OLARAK FAALİYET GÖSTERDİĞİ BİR FİRMADIR.


v HİZMETİMİZ :

KONUSUNDA DENEYİMLİ TEKNİK VE İDARİ PERSONELLERLE BİNANIZA UYGUN PROJE GELİŞTİRİLMEKTE VE YAPILAN GÖRÜŞMELER SONUCU FAALİYETE BAŞLANMAKTADIR. ALTYAPISINI TECRÜBELİ VE EĞİTİMLİ PERSONELLE DONATAN FİRMAMIZ TEKNOLOJİNİN SAĞLADIĞI TÜM İMKANLARI KULLANARAK KALİTELİ İŞ VE HİZMETLE SİZE HEDEFİNİZDE YARDIMCI OLMAKTADIR.


v AMACIMIZ :

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ EN ÜST DÜZEYDE SAĞLAYABİLMENİN HEYECANI İLE KALİTELİ, FONKSİYONEL VE ESTETİK GÖRÜNÜMLERİ EKONOMİK ÖLÇÜLERDE SAĞLAYABİLMEKTİR.


Ürün ve Hizmetler

Yapıların dış cepheleri, mimari yönü hep dikkat ve ilgi çeker. Yapıların kişilikleri ve kimlikleridir adeta. Bu nedenle uygulanacak her detayın hassasiyetle ve ustalıkla işlenmesi gerekir.

ER-ÖZ tecrübeli kadrosu ve yılların getirdiği bilgi birikimi ile cephe giydirme sistemleri konusunda detaydan bütüne her aşamada uzman yaklaşımlar ve çözümler üretir. Önerdiğimiz sistem ve çözümlerle etrafınıza güvenlik ve konfor getirir, yapılarınıza değer katarak zarif ve şık bir görünüm kazandırır.

Giydirme cephe, kaplama, transparan cephe, transparan saçak ve alüminyum kapı – pencere sistemlerinin yanı sıra; ışıklık, güneş kırıcı, kış bahçesi gibi birçok sistemin projelendirme işlemi mimar Ahmet Berat Eğlen tarafından gerçekleştirilmekte, imalat ve montajı ise profesyonel olarak yapılmaktadır.


#cam #alümınyum # # #


Benzer Firmalar