ERHAN SERİGRAFİ PROMOSYON HİZMETLERİ


Mermerciler sanayi sitesi 1 cadde konyalılar iş merkezi no.1 kat.3 Yakuplu b.çekmece İstanbul

Telefon1: +90 212 876 77 29

Telefon2:

Fax: +90 212 876 77 27

Web: www.erhanserigrafi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Erhan Serigrafi Baskı ve Promosyon Hizmetleri 1999 yılında Kıraç Hadımköy`de faaliyete başlamıştır. 350 m²`lik alanda 2004 yılına kadar faaliyet göstermiştir. Daha kaliteli ve daha hızlı hizmet verebilmek için 2004 yılında Beylikdüzü Mermerciler Sanayi Sitesindeki 700 m2 lik geniş bir üretim alanıyla ,hızlı ve kaliteli çalışma anlayışı ile siz iş ortaklarına en iyi hizmeti sunmaya devam etmektedir.


Faaliyet göstermekte olduğumuz sektör de güçlü makine parkurumuz sayesinde sorumluluğunu üstlenmiş olduğumuz işlerin tamamını kendi bünyemizde yapabilme imkanına sahibiz. Sitemizi incelediğinizde göreceğiniz üzere faaliyetlerimiz serigrafi baskı, tampon baskı, frekans baskı, flok baskı matbaa kesim, gezer kafa kesim ve transfer baskı olarak yedi ana bölümden oluşmaktadır. Grafik ve tasarım kendi bünyemizdedir. Ürünlerin baskı, kesim, kabarma , işlemlerinin tamamı kendi bünyemizdedir. Bundan dolayı kaliteli sorunsuz ve uygun fiyata hizmet verebilmekteyiz. Sitemizde promosyon ürünleri bulabilir ayrıca farklı malzemelere ve ürünlere baskı ve kesim tekniklerini yapabildiğimizi görebilirsiniz. Promosyon ürünler , farklı kesim ve baskı işleriyle ilgili firmamız sizlere de hizmet vermekten onur duyacaktır.


Ürün ve Hizmetler

Erhan Serigrafi, Erhan Serigrafi Promosyon Hizmetleri, Şeffaf çıkartma , yakma etiket , jokron etiket , pvc torba , aliminyum etiket , Suni deri baskısı , tekstil etiketleri , kesim işleri , frekans baskı , matbaa kesim , serigrafi baskı , serigraf , tampon baskı.
Gezer kafa kesim , transfer baskı , pvc etiket , kısmi lak , promosyon , reklam , tanıtım , ajanda , kalem , promosyon şemsiye , çakmak , saat , promosyon beach minder , zaman röleleri , saya, şilte, serigrafi boyası, kalıp çekimi, araba göstergeleri.eva terlikler, otel terlikleri, tek kullanımlık havlu terlikler, şampuan kutular

#Şeffaf çıkartma ,yakma etiket , jokron etiket , pv #Erhan Serigrafi Hizmetleri, Serigrafi, Erhan Serig #Şeffaf çıkartma ,yakma etiket , jokron etiket , pv #Şeffaf çıkartma ,yakma etiket , jokron etiket , pv #Şeffaf çıkartma ,yakma etiket , jokron etiket , pv


Benzer Firmalar