Velox Grup


Süleyman Demirel Cad. Vedat altun sok. Yasemin Evleri A11 Blok Bahçeşehir Esenket / İST

Telefon1: 2125723252

Telefon2:

Fax: 2125723252

Web: www.veloxgrup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:14 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Farklı Sektörlerde 2003 Yılından Bu Güne Kadar Hizmet veren Şirketimiz 2006 yılı Temmuz Ayında Firmamız Velox Bilişimi Bünyesine Dahil Etmiştir ;gizliliği temel prensip edinmiş ciddi, dürüst, kaliteli hizmet ilkesiyle ödün vermeden çalışan ve cinsel sağlık ürünleri satışı yapan kurumsal bir firmadır.

Siz müşterilerimize gerek ürün kalitesi ile gerekse satış sonrası hizmetleri ile en iyi servisi vermeye çalışmaktayız.Velox kendi alanında lider firmaların yanında ve Türkiye’de ilk bu sektörde sürekli yenilenen bir firmadır.
Ürünlerimizin %90 nı Amerika.Hollanda ,İtalya ,Almanya ve Fransa´dan partneri olan 28 firmadan direk ithal edilmekte %10´luk kısmıda ülkemizdeki partneri firmalardan şirketlerden karşılanmaktadır. Velox Bilişim Sağlık Hizmetleri ekibi her yıl Avrupa da düzenlenen fuarları takip etmekte yeni çıkan her ürünü aynı anda ülkemizde satışa sunmaktadır.
Kuruluşumuzdan buyana Türkiye genelinde onbinlerce müşterisi olan işini profesyonelce yapan yöneten müşteri memnuniyetini temel prensip edinen köklü , geçmişi uzun ve iyi olan kaliteyi ön planda tutan kurumsal bir firmadır.
Velox Bilişim Sağlık Hizmetleri yepyeni çeşitlerle , müşteriye yönelik kampanyalarıyla en kaliteli hizmeti en ucuza vermektedir. Sitelerimizde ve satış mağazamızdan alacağınız tüm ürünler Velox Bilişim Sağlık Hizmetleri garantisi altındadır .Tüm ürünlerimizi sitelerimizden online satın alabilir isterseniz Satış Ofisimize gelerek ,görerek alabilirsiniz .


Ürün ve Hizmetler

Hizmet Verdiğimiz Ürünler İçerisinde : Bay & Bayan Kişisel Gelişim Ürünleri , Zayıflama Ürünleri , Sigara Bantları, Performans Bantları, Bay Bayan Parfümeri Koku Ürünleri , Masaj Yağları, Özel Kremler ve Jeller , Lilly ve Bayer Ürünleri Bulunmaktadır.Dünya Sağlık Örgütü Tarafından Onaydan Geçmiş ve T.C Sağlık Bakanlığı izni alınmış Ürünlerdir.

#kişisel sağlık #doğal haplar #velox grup #velox #bayan sağlık


Benzer Firmalar