Anasayfa » Reklamcılık ve tanıtım hizmetleri » Basın ve Medya » İSTANBUL Reklamcılık ve tanıtım hizmetleri » Ayreks Reklam ve Tanıtım Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti.

Ayreks Reklam ve Tanıtım Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti.


Aydıntepe Mah. Demirci Sok. No:7 Tuzla

Telefon1: 02163922757

Telefon2:

Fax: 02163922809

Web: www.ayreksaluminyumcerceve.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Alüminyum Poster Pano, Afiş çerçevesi, Ayaklı pano, reklam standı, bilgilendirme panoları, yönlendirme ve sergileme standları, broşürlük, broşür standı, promosyon ürünleri, fuar tanıtım ürünleri, ışıklı pano ve kutular vb. reklam, display ve tanıtım ürünleri üretim ve satış firmasıdır.


Ürün ve Hizmetler

Afiş, çerçeve, poster, çerçevesi, ayaklı, pano, stand, bilgilendirme, panosu, yönlendirme, sergileme, broşürlük, standı, promosyon, ürünleri, fuar, tanıtım, ürünleri, ışıklı, pano, kutular, reklam, tutucu, akordeon, akrilik, alüminyum, askı, baskı, cross, single, banner, çift, ayaklı, demonte, broşürlük, display, ürünleri, dijital, digital, eliptik, totem, eloksal, etiketlik, föy, sistemleri, germe, güvenlikli, iç, mekan, uygulamaları, kaldırım, pano, klasik, menü, panosu, leaflet, stand, led, light, box, masaüstü, pleksi, pleksiglas, promosyon, roll up, rondo, strech

#afiş çerçeve #poster panosu #reklam ürünleri #broşürlük standı #alüminyum ışıklı


Benzer Firmalar