Anasayfa » Mobilya ve Dekorasyon » ANKARA Mobilya ve Dekorasyon » ERNO Mutfak Banyo Dekorasyon

ERNO Mutfak Banyo Dekorasyon


Taşdelen Caddesi Kartalcık Sokak No : 1 / 1 Siteler / ANKARA

Telefon1: ( 312) 348 43 41

Telefon2:

Fax: (312) 349 67 17

Web: www.erno.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ERNO Mutfak ve Banyo
· 1997 Yılında Kurulan Firmamız Kartalcık Sokak No : 1 Siteler / Ankara Adresinde Fabrika ve showroom olarak hizmet vermektedir.

· Firmamız Teknolojik Gelişimelerine Uygun Olarak Yüksek Kapasiteli Makine Ve Ekipmanlarla Üretimini Gerçekleştirmektedir.

· Firmamız Panel Malzeme , Masif Ahşap Kereste, Doğal Ahşap Kaplama vb. Tüm Mamul ve Yarı Mamul Malzemeleri İşleyebilecek Kapasiteye Sahiptir.

· Bünyemizde Bulunan Mimar - Mühendis ve Tecrübeli Üretim Kadromuz , Müşterilerimize Tasarım Aşamasından Üretim Ve Montaj Aşamasına Kadar En İyi Hizmeti Vermek İçin Çalışmaktadır.

· Üretim Kadromuz Sektörde Kazanmış Olduğu Uzun Yılların Tecrübesiyle , Yüksek Kalitede ,Uzun Ömürlü ,Estetik Ekonomik ve Ergonomik Ürünler Üretmektedir.

· Firmamız Sektöründe Gelişen ve Yenilenen Her Türlü Aksesuar ve Malzemenin Takipçisi ve Uygulayıcısıdır.

· Firmamız Yeni Detay ve Projelerini AR-GE Çalışmaları İle Hayata Geçirmektedir.

· Yaşam Mekanlarınızı , Sizin İstek ve Arzularına Bizim Bilgi ve Becerilerimizide Katarak, Size Özel Tasarımlarla Dekore Etmekteyiz.

· Firmamız Modüler Mutfak ve Banyo Dolaplarının Yanı Sıra Özel Projeler ,Bireysel Ürünler , Otel,Hastane,Resmi Kurum ve Kuruluşların Ahşap Dekarosyon İşlerini ve Tefrişatını Gerçekleştirmektedir.


Ürün ve Hizmetler

HİZMETLERİMİZ

· ÖZEL SİPARİŞ EV MOBİLYASI, MUTFAK VE BANYO DOLAPLARINDA YERİNDE ÜCRETSİZ KEŞİF YAPAR.
· YERİNİZE GÖRE ALTERNATİFLİ 3 BOYUTLU PROJE ÜRETİR.
· YAPTIRMAYI PLANLADIĞINIZ ÜRÜNÜ BİLGİSAYAR DESTEĞİ İLE ÖNCEDEN TARTIŞMAYA AÇAR.
· ALANINIZA VE ZEVKİNİZE UYGUN RENK VE PROJE ALTERNATİFLERİ ÜRETİR SEÇİMİNİZE YARDIMCI OLUR.
· ÜRÜN TAMAMLANDIKTAN SONRA KALİTE KONTROLÜ YAPILIP TECRÜBELİ MONTAJ EKİBİ İLE ÜCRETSİZ NAKLİYE MONTAJINI YAPAR.
· ERNO`DA DOSTLUK SİPARİŞ İLE BAŞLAR ÖMÜR BOYU SÜRER.

MUTFAK

Erno mutfak tasarımı en küçük ölçü üzerine kurulu olduğu için farklı şekillerdeki mutfak mekanlarının projelendirilmesindeki esnekliğine sahiptir.
Erno mutfak ürünlerinde kolay temizlenebilir hijyenik malzemeler kullanılmaktadır. Masif, doğal ahşap kaplamalar, pvc yüzeyli mdf kaplamalar, ahşap veya alüminyum çerçeveli kapaklar laminat kaplamalar, lamine yüzeyli kaplamalar ve profil kapaklar kullanılmaktadır.
İhtiyaçlarınızı çözebilecek boy ve mekanizmalı kiler dolapları, farklı yükseklikteki üst dolaplar, teleskopik özelliği ile en dip noktaları bile rahatlıkla kullanabileceğiniz çift açılımlı teleskopik sistemli çekmece rayları, metal cam çerçeveleri, metal kulplar, ankastre cihazlarınızla tamamen uyumlu modüller, çöp kutunuzu , açık mutfaklarda kullanılabilecek ada dolap seçenekleri, krom aksesuarlar, tezgahlarınıza uyumlu masa ve sandelyeler , fonksiyonel ve ergonomik modüller...Erno Mutfak`ta. Deneyimli teknik kadrosu, yaygın satış ve müşteri memnuniyeti ile, sizleri mağazamıza bekliyoruz.
Erno mutfak, rahatlığıyla düşlediğiniz hayallerinizi gerçeğe dönüştürür.

BANYO

Erno banyo tasarımı

# # # # #


Benzer Firmalar