Anasayfa » Caterıng hizmetleri » Gıda Sanayii » İSTANBUL Caterıng hizmetleri » ES-K YEMEK ÜRETİM GIDA SAN.ve TİC.LTD.ŞTİ.

ES-K YEMEK ÜRETİM GIDA SAN.ve TİC.LTD.ŞTİ.


Ferhatpaşa Mah. Akdeniz Cad. No: 11

Telefon1: 216 661 61 95

Telefon2:

Fax: 216 471 32 19

Web: www.eskyemek.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:18
Dış Ülkelerle Bağlantıları:yok

ES-K YEMEK 2004 yılından bugüne kendi mülkiyeti olan 500 m2’lik modern tesislerinde günün 24 saati,haftanın 7 günü 1600-2000 kalori gereksinimine uygun sınırsız hizmet anlayışı ile Türk Mutfağının seçkin yemeklerini Gıda Mühendisleri, diyetisyenleri ve lezzet ustaları eşliğinde en hijyenik koşullarda hazırlayıp; Termo line araçları,güler yüzlü profesyonel kadrosu ile zamanında ve eksiksiz olarak sizlere ulaştırmaktayız.

Ayrıca 200 kişinin üzerindeki işyerleri içinde yerinde üretim yaparak müteahhitlik hizmetleri vermekteyiz.Hizmet alanımız sınırsız olup işyerleri, fabrikalar, okullar,piknik, düğün gibi tüm yemek organizasyonları görev anlayışımız içindedir.

%100 müşteri memnuniyetini ilke edinen ES-K YEMEK Türkiye’nin profesyonel olarak ilk saygın toplu yemek üretim tesislerinden biridir.Her sektörde olduğu gibi bizim sektörümüzde de kurumsallaşmanın,toplam kaliteyi yakalamanın bilinci ile Uluslar arası kalite güvence belgesi olan;

EN-ISO 9001 ve HACCP(EN ISO 22000)

belgelerine sahip firmayız..Sürekli işimize yatırım yapmakta gelişimi,teknolojiyi ve müşteri isteklerini takip etmekteyiz.

Sizler için üretilen görevli gıda mühendisimiz tarafından numuneler alınarak,bunları +4 derecede soğuk hava depomuzda 72 saat muhafaza etmekteyiz.

Bütün personelimizi haftada iki kere hijyen,müşteri ilişkileri,profesyonel görev anlayışları,kurum kültürü konularında eğitip onları sınava tabi tutmaktayız.

İş yerimizdeki tüm personelimizin sağlık kontrolleri rutin olarak yapılmaktadır.

Bunun içindir ki;

ES-K YEMEK siz değerli müşterilerinin teveccühleri,üstün kaliteli hizmet anlayışı ile sektörün öncü ve lider kuruluşları arasında ki haklı yerini tescilli bir şekilde almıştır.Bu güzellikleri sizinde iş yerinize taşıyarak çalışanlarınızın performanslarını yükseltip,verimliliklerini en üst düzeye çıkarmayı kutsal bir görev kabul ediyoruz...



ES-K YEMEK SAĞLIĞINIZ VE DAMAK TADINIZ İÇİN ÇALIŞIR



Çünkü biz ES-K YEMEK FİRMASIYIZ, takdir sizindir.



SAYGILARIMIZLA


Ürün ve Hizmetler

YEMEK HİZMETİ UYGULAMA ESASLARI
ESK YEMEK Gıda Mühendisleri, Diyet Uzmanları ve Uzman Aşçıları eşliğinde hazırladığı ve öğün başına 1600-2000 kalori gereksinimine uygun yemek hizmetini ESK YEMEK Mutfağından Üretim ve Dağıtım metodu ile siz değerli müşterilerimize sunar

ESK YEMEK Aşağıdaki mönü dizaynına uygun yemek hizmetini sunar.

ÇORBA
ANA YEMEK
YARDIMCI YEMEK (Pilav, Makarna, Börek, Zeytinyağlı)
DÖRDÜNCÜ YEMEK ( Salata, Meyve, Tatlı, Cacık )
YOĞURT, SALAT BAR
Gıda Mühendisleri, Diyetisyenler ve Uzmanlarımız tarafından aylık olarak hazırlanan mönü tablosu bir önceki ayın son haftası tarafınıza iletilir.
ESK YEMEK yemek hizmetinin yanı sıra istendiğinde ücrete tabi olarak dağıtım, çay servisi, yemekhanenin temizliği ile bulaşıkların yıkanması işinde üniformalı ve tüm sağlık kurallarına uygun personelle de hizmet verebilir.


#toplu yemek #catering #hijyen #esk yemek üretim #yemek tesisi


Benzer Firmalar