Anasayfa » İzolasyon » İnşaat sanayi » İZMİR İzolasyon » MEKYAP MEKANİK YAPI YALITIM MÜHENDİSLİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

MEKYAP MEKANİK YAPI YALITIM MÜHENDİSLİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


Menemen Manisa Yolu Üzeri 4.km No:3 Menemen

Telefon1: 02323246635

Telefon2:

Fax: 0 232 324 66 36

Web: www.mekyap.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

MEKYAP inşaat sektöründe yalıtım alanında satış, danışmanlık ve uygulama hizmetleri vermek üzere İzmir’de kurulmuş bir firmadır.

MEKYAP yalıtımın ülke enerji tasarrufuna olan katkısının bilinciyle, sektörde yapı ve mekanik tesisat yalıtımı konularında modern ve kaliteli hizmet vermektedir.

MEKYAP Yük. İnş. Müh.Tolga Köse tarafından kurulmuştur.

Tolga Köse 1992 yılında D.E.Ü. İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirmiş ve şantiyecilik yaparak çalışma hayatına atılmıştır. 2000 yılına kadar İzmir’de çelik kalıp ve iskele üretimi yaparak inşaat sektöründe yer almıştır.

Bu dönemi takiben çeşitli yurtiçi ve yurtdışı şantiyelerde yöneticilik yapmıştır. 2002 yılında ülkemiz için yalıtımın taşıdığı öneme olan inancıyla görev aldığı ODE Yalıtım İzmir Bölge Müdürlüğü`nde 5 yıl boyunca bu görevini sürdürmüştür.

Ege bölgesinde, satış ve pazarlama organizasyonunun yürütülmesi görevinin yanısıra, ODE`nin ve İzoder`in düzenlediği seminerlerde de yalıtım ve enerji tassarrufu konulu birçok sunum yaparak yalıtım bilincinin yaygınlaşmasına katkıda bulunmuştur.

MEKYAP, yurtiçi ve yurt dışında teknolojiyi takip ederek, sürekli araştırma ve yeniliğe açık olarak çalışmayı prensip edinmiştir.

MEKYAP ülkemizin yalıtımda ihtiyacı olan çözümleri , dürüst yaklaşımı ve doğru uygulama ilkesi ile sektöre sunarak müşterilerinin güvenini kazanmayı hedeflemiştir.

MEKYAP müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutmak üzere güleryüz,kaliteli ürün, kaliteli hizmet, hızlı servis ve etkin fiyat anlayışı ile çalışmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

MEKYAP inşaat sektöründe yalıtım alanında satış, danışmanlık ve uygulama hizmetleri vermek üzere İzmir`de kurulmuştur.Yurtiçi ve yurtdışında teknolojiyi takip ederek, sürekli araştırma ve yeniliğe açık olarak çalışmayı prensip edinmiştir.Ülkemizin yalıtımda ihtiyacı olan çözümleri, dürüst yaklaşımı ve doğru uygulama ilkesi ile sektöre sunarak müşterilerinin güvenini kazanmayı hedeflemiştir.Müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutmak üzere güleryüz, kaliteli ürün, kaliteli hizmet, hızlı servis ve etkin fiyat anlayışı ile çalışmaktadır.

Yalıtım malzemeleri, yalıtım uygulamaları : ses yalıtımı(yanmaz poliüretan köpük, melamin köpüğü, titreşim yalıtımı, camyünü, taşyünü, akustik düzenleme), su yalıtımı(membran, bitümlü membran, pvc membran) ısı yalıtımı (mantolama (xps, eps, taşyünü)), mekanik tesisat yalıtımı(elastomerik kauçuk köpüğü, polietilen, camyünü, taşyünü, fleksible kanallar), yangın yalıtımı , iç ve dış cephe boyaları ve de baca sistemleri konularında hizmet vermekteyiz.

Isı-ses-su-mekanik tesisat-yangın yalıtımı , iç ve dış cephe boyaları ve de baca sistemleri malzemeleri ve uygulamaları konularında hizmet vermekteyiz

#su yalıtımı #ısı yalıtımı #ses yalıtımı #izolasyon #mantolama


Benzer Firmalar

  • Etk Yapi
    su yalıtımı ısı yalıtımı ses yalıtımı izolasyon m..

  • Arat Yapi Izolasyon
    su yalıtımı ısı yalıtımı ses yalıtımı izolasyon m..

  • Epoks Insaat
    EPOKS İNŞAAT Türkiye ve Dünyanın dört bir yerinde ..

  • Bianca Sove
    söve, mantolama, yalı baskı, siding, boya..

  • Karateke Tekstil
    Bizler U.O.S.B `de 7 yıldır hizmet vermekteyiz.Gen..

  • Karateke Tekstil
    bizler yaklaşık 7 yıldır keçe üretmekteyız ürünler..

  • Erdem Teknik
    catı, dere, işleri, su deposu izolasyonu, depo. teras..

  • Hamdi Sayimci
    ISI IZOLASYONU, SES IZOLASYONU , YANGIN IZOLASYONU ..

  • Birlesim Izolasyon
    inşaat izolasyon sika betonantifirizi emilzer oluk..

  • Depotem
    su deposu temizliği su deposu yalıtımı beton su ..