ERKOS KİMYA / NEWPIG ABSORBAN & YAĞ ve KİMYASAL EMİCİLER


1570 Sok. No:17 D:106 Çınarlı - İZMİR

Telefon1: 232-4869191

Telefon2:

Fax: 232-4866000

Web: www.erkos.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Erkos Kimya San ve Tic Ltd Şti., NEWPIG Türkiye Marmara veEge Bölge bayisidir.New Pig ürünleri tüm döküntü, kaçak ve sızıntılar ile ilgili mevcut ya da olası sorunlara karşı öncelikli çözümdür. Absorbent ürünlerimiz ağırlıklarının yaklaşık 12 – 15 katına kadar bir emilim sağlayan ileri teknoloji ürünlerdir. Bu anlamda talaş, kum, üstübü ve benzeri ürünlere kıyasla mukayese edilmeyecek derecede avantajlıdır. Yüksek emiş kapasitesinden dolayı kontamine atık miktarınızda çok büyük oranlarda azalma sağlar. İş kazalarının önlenmesine yardımcı olur.



Newpig temiz sağlıklı ve güvenli bir işyeri için Kesin çözümler sunar.Newpig markası altında yağ, genel amaçlı kimyasallar ve agresif kimyasalları emiliminde kullanılan absorbentler bulunmaktadır.



Bunlar,

A ) Üniversal Kullanım ( Su, Yağ, Soğutma sıvıları, solventler )

B ) Sadece Yağ emilimi için Oil Only serisi ( Suyun Üzerindeki yağı emer, suyu emmez )

C ) Statik elektriği bertaraf eden sadece yağ Stat Mat serisi

D ) Bilinmeyen çok agresif ve korosif kimyasalları emen Hazmat serisi matlar, makine çevresi sosisler, emici yastıklar,Sorbent Bariyerler,boomlar ,Acil durum kitleri, stoperler,ve bir çok boşaltım ve depolama ürünleri mevcuttur.

Ürünlerimizle ilgili sizi ziaret etmemizi istiyorsanız, lütfen (232) 486 91 91 nolu telefondan bize ulaşınız.


Ürün ve Hizmetler


Yağ Emici, Kimyasal Emici, Absorban Malzemeler
New Pig Yağ Emici, Kimyasal Emici Pedler, Sosisler, Yastıklar ve Granüller. www.erkos.com.tr. Ege ve Marmara Bölge Siparişleri için lütfen 0 232 486 91 91 nolu telefonla irtibata geçiniz. Taklit ürün almamak ve Orjinal ürün temin etmek için Ege ve Marmara bölgesinde ulaşabileceğiniz tek firma Yetkili Bayii Erkos Kimya dır.
NEWPIG Ürünleri , NEW PIG Yağ Emicileri , Kimyasal Emiciler, Absorbanlar, Döküntü Müdahale Kitleri , Sorbent Bariyerler, Pedler, Sosisler, Yastıklar, Tozlar, Poli Taşma Paletleri, İkincil Paletler NEWPİG , newpig , NEW , PIG , new , pig , ABSORBAN , absorben , absorbant , sorbent , yağ , emici , asit , emici , solvent , emici , soğutma , sıvısı , emici , pet , sosis , yastık , bariyer , bom , toz , universal , hazmat , oil , only , skimmer , ayırıcı , kaydırmaz , halılar , paspaslar , iş , güvenliği , ekipmanlar , çevre , güvenliği , ekipmanları , çevre , temizlik , ekipmanları , tehlikeli , kimyasal , emiciler , korosif , emiciler , dökülme , müdahale , kitleri , dökütü , kitleri , spill , kit , mobil , dökülme , müdahale , kitleri , ayırıcı , sosisler , sadece , yağ , emen , sosisler , petler , tozlar , bomlar , bariyerler , soğutma , sıvısı , ayırma , petleri , ped , mazot , tankından , su , emiciler , boya , ve , yoğun , viskoz , sıvıları , emiciler , asitli , yanıcı , sıvıları , emiciler , absorbantlar , saptırıcılar , mazgal , kapatıcılar , bloker , spillblocker , bakım , bezleri , lif , bırakmayan , bezler , temizlik , bezleri , varil , hunileri , varil , taşıma , arabaları , döküleni , toplama , paletleri , ikincil , paletler , acil , müdahale , kitleri , kimyasal , depolama , ekipmanları , sıvı , müdahale , ekipmanları ,

#new pig, newpig, yağ emici, kimyasal emici, #absorban, yağ emici #kimyasal emici #sorbent bariyer #dökülme kiti


Benzer Firmalar