Anasayfa » Oto kiralama » Turizm » DENİZLİ Oto kiralama » varlık turizm

varlık turizm


delikliçınar ptt karşısı 1588 sk.no:6/2

Telefon1: 2582632147

Telefon2: 2588461122

Fax: 2582635849

Web: www.availturizm.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1995 Yılından Bu Yana Türkiye Turizmine Kiralık Araba Servisi İle Katkıda Bulunan Şirketimizin, Merkez Binası denizli-merkez ta Olup denizli Çardak Hava Limanında da 24 Saat Hizmet Veren 1 Bürosu Bulunmaktadır. Denizli’in Lokal Şirketi Olan avail Rent A Car Son Model birçpk Aracı Ve 15 Kişilik Kadrosuyla Araba Kiralama Sektöründe Liderliğe devam etmektedir.

avail Rent A Car 1996 Yılında A-2405 Belge No su İle “avail turizm” Şirketini de Bünyesine Almış Bulunmaktadır. Tam Lisanslı Turizm Acentesi Olarak Faaliyet Gösteren Şirketimiz Aynı Zamanda 1993 Yılında kurulmuş olan (TOKKDER) Tüm Oto Kiralama Kuruluşları Derneğinin Kurucu Üyesi Olup, Titiz Çalışmaları İle Müşterilerimize Hizmet Vermeye Devam Etmektedir.

Oto Kiralama, Mavi Yolculuk, Otel, Rezervasyonları, Uçak Rezervasyonları, Özel Tur Programları İle Geniş Bir Yelpaze İçerisinde Bulunan Faaliyetlerimizde, En Önem Verdiğimiz Unsur Müşterilerimizin Tatillerini Ve Seyahatlerini Rahat ve Güvenli Geçirmeleridir.

İnternet Aracılığı İle Size Daha Kolay Ulaşma İmkanımız Olduğundan, Global Hale Dönüşen Dünya İle Ülkemiz Arasında Bir Köprü Oluşturmak Ve Ülkemizin Konukseverliliğini Herkese Duyurmak Tek Hedefimizdir.

Saygılarımızla,
avail Turizm


Ürün ve Hizmetler

oto kiralama, seyahat acentası, otel konaklama,

#oto kiralama #otel #rent a car #konaklama #seyahat acentası


Benzer Firmalar