Anasayfa » Oto kiralama » Turizm » ANKARA Oto kiralama » TTI Turizm Oto Kiralama

TTI Turizm Oto Kiralama


Atatütk Bulvarı No:91/56 Kızılay Ankara

Telefon1: 0 312 433 01 41

Telefon2:

Fax: 0 312 433 01 71

Web: www.tticarrental.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TTI Car Rental, 1996 yılından beri turizmin çeşitli kollarında hizmet veren TTİ Turizm Teks. İnş. İth. İhr. San. Ve Tic. Ltd. Şti. bünyesinde 2006 yılı itibariyle Ankara da hizmet vermeye başlamıştır. Profesyonel anlamda oto kiralama konusunda, ülkemizin en güvenilir ve saygın firmaları arasında yerini almayı hedeflemektedir. Uzun süreli sektörel tecrübesi olan çalışma arkadaşlarımız, koşulsuz müşteri memnuniyeti ve kusursuz hizmet anlayışını ilke edinerek çalışmalarını sürdürmektedir. Siz değerli müşterilerimize her türlü konfor, güvenlik ve kolaylığı sağlamak en önemli hedeflerimizdendir.

TTI Car Rental yönetimi profesyonel kadrosuyla kısa sürede müşteri portföyünü geliştirerek Oto Kiralama üzerine çalışmalarını yoğunlaştırmış ve bu konuda pazarda yerini almayı hedeflemiştir. Araç parkının tamamı yeni araçlardan oluşan TTI Car Rental Oto Kiralama alanında hizmet vermektedir.

Türkiye`de Oto Kiralama tüm sektörler içerisinde yerini almaya başlamış bir kol olarak gelişmeye açık bir hal almıştır. TTI Car Rental da bu pazarda yerini almak için her türlü araç ihtiyacınızda en yakın tedarikçiniz olarak kalite ve güvenli hizmeti sizlere sunuyor. Oto Kiralamak sureti ile işletmeler araç ihtiyaçlarını satın almadan kiralama yolu ile periyodik servis, bakım-onarım, sigorta (Kasko, Trafik Sigortası, MTV), yol yardım gibi her türlü işletim hizmetlerini uzun vadeli ve günlük olarak giderebilmektedir. Günümüzde pek çok firma için araç satın almak yerine kiralamak, çok daha akılcı bir çözümdür. Bu sistem size ihtiyacınız olan süre ve imkanları sizlere sunmayı hedeflemektedir. Bizler de TTI Car Rental olarak her zaman yanınızda olacağız.

Saygı sevgi ve bol kazanç dileklerimiz ile …

TTI Car Rental


Ürün ve Hizmetler

Uzun Dönem Filo Kiralama Günlük Kiralama Ankara Türkiye Dizel Benzinli Şöförlü Lüks Araç Oto Kiralama Hizmetleri

# # # # #


Benzer Firmalar