Anasayfa » Elektronik » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » ANKARA Elektronik » YETİŞ YANGIN SİSTEMLERİ LTD. ŞTİ.

YETİŞ YANGIN SİSTEMLERİ LTD. ŞTİ.


Şehit Gönenç cad. No:6/A-B Maltepe

Telefon1: 0.312.230 44 44

Telefon2:

Fax: 0.312.229 23 30

Web: www.yetis.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

YETİŞ YANGIN SİSTEMLERİ 1980 yılında kurulmuş olup Henüz gelişmekte olan güvenlik sektöründe uluslararası standartlara uygun kaliteli ürünler tecrübeli montaj ekipleri ve satış sonrası hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalarını sürdürmektedir. Yangın Güvenlik ve Söndürme Sistemi konusunda uzman kadrosuyla, Proje, Malzeme Satışı, Satış Sonrası Teknik Servis Hizmetleri ile Anahtar Teslimi Sistem Montaj hizmetleri sunmaktadır.
Firmamız, ürünlerin bir kısmını yurt dışından kendisi ithal etmektedir. Gerektiğinde SYSTEM SENSÖR, A.B.S, OLIMPIA, LPG, CEODEUX, SVENSKA SKUM, RANGE GUARD gibi markaların ürünlerini de kullanmaktadır. YETİŞ LTD. ŞTİ. aynı zamanda kendisi gibi çalışan firmalara ürün satışı da yapmaktadır. Bu sayede hem ürün yelpazesini geniş tutup hem de ürün sıkıntısı yaşamamaktadır.
YETİŞ LTD.ŞTİ. yapmış olduğu işin ciddiyetinin ve öneminin farkında olup, sürekli hizmet kalitesini geliştirmekte, daima kaliteli bir sistem için gerekli standartlara uygun doğru malzemeyi kullanmaktadır.
Hedefimiz; daima güvenilir ürünleri, zamanında ve olabilecek en iyi fiyatla sunmaktır


Ürün ve Hizmetler

FAALİYET KONULARIMIZ

*YANGIN ALARM SİSTEMLERİ
(Intelligent Adresli, Konvansiyonel ve Hava örneklemeli)
*OTOMATİK YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMLERİ
( FM 200 – CO2 – DAVLUMBAZ SÖNDÜRME – SPRİNKLER -
KÖPÜKLÜ SÖNDÜRME – ORMAN SÖNDÜRME SİSTEMLERİ )
*PORTATİF SÖNDÜRÜCÜLER
*HİDRANT SİSTEMLERİ
*YANGIN DOLAPLARI
*EXIT VE ACİL AYDINLATMA ARMATÜRÜ
*CCTV SİSTEMLERİ

# # # # #


Benzer Firmalar