Anasayfa » Tarım » Tarım Hayvancılık ve Gıda Sanayi » ANTALYA Tarım » USKA SERA MİMARLIK MÜHENDİSLİK HİZ.TİC.LTD.ŞTİ

USKA SERA MİMARLIK MÜHENDİSLİK HİZ.TİC.LTD.ŞTİ


BAĞLIK MAH. GÖDENE CAD. 5.SOK. NO:105 KUMLUCA

Telefon1: 0242 8871489

Telefon2: 0242 2474836

Fax: 0242 2471948

Web: www.uskasera.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

US-KA Sera Konstrüksiyon Sistemleri, 1998 yılında Antalya merkezde küçük bir atölyede başlattığı üretim çalışmalarını, 2004 yılı itibariyle örtü altı tarımın başkeni Antalya Kumluca`ya taşıyarak bugün 800 m2 lik entegre tesiste modern konstrüksiyon sera üretimi yapan bir firmadır.

Tarım ve Gıda sektörünün küresel pazarda stratejik önceliğinin artışına paralel olarak özellikle örtü altı tarımdaki modernizasyon ve modernizasyona bağlı verimlilik artışı sağlama nedeniyle bugüne kadar kullanılan geleneksel sera konstrüksiyon sistemlerinin yenilenmesi daha fonksiyonel teknolojik donanımlı ısıtma soğutma gübreleme alanlarında da bilgisayar kontrollü sistemlerin kurulması ortaya çıkmıştır.

Özellikle 2004 yılı sonrasında Ar-Ge çalışmalarına önem verilerek TUBITAK-TTeydep destekleri kapsamında Üniversite desteği ile önemli gelişmeler kaydedilmiş sektörün ihtiyaçları doğrultusunda tamamen yerli mühendis ve bilim adamlarının ortak proje çalışmalarıyla spesifik konstrüksiyon sistemleri geliştirilmiştir.

2008 Yılı Mart ayı itibariyle de yeni yaptığımız modern fabrikamıza taşınarak hem sera konstrüksiyon aksesuarları üretimi hemde anahtar teslimi sera konstrüksiyon sistemleri projelendirme ve taahhüt hizmetleri sunulmaya başlanmıştır.

US-KA Sera Konstrüksiyon Sistemleri sektörde hem küçük ve orta ölçekte seracılık yapan işletmelerin ihtiyaçlarına uygun projeler üretmekte, hemde büyük ölçekli yatırım yapan kurumsal yatırımcıların ihtiyaçlarını giderecek çözümler sunmaktadır.

Küresel Standartlara uygun üretim yöntemleri yanında Uluslararası Kalite Standartlarına uygun TUV Cert ISO 9001 ve CE belgelerine uyumlu güvenilir ürünler üretilmektedir.

15 yıllık tecrübemiz ve teknolojik yatırımlarımızla Toplam Kalite Yönetimi felsefesiyle, müşteri odaklı pazarlama anlayışımız ve müşterilerimizle sürdürülebilir işbirlikleri yapmak üzere onları iş ortağımız olarak gören bir yaklaşımla


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar