Anasayfa » Cam ve Seramik Sanayi » İSTANBUL Cam ve Seramik Sanayi » CAMMEKAN İNŞ.VE YAPI MALZ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ

CAMMEKAN İNŞ.VE YAPI MALZ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ


MERKEZ: Darülaceze Cad. Nadide Sk. No:47 Şişli-İSTANBUL/TÜRKİYE

Telefon1: (0212) 222 23 78

Telefon2: (0212) 222 23 79

Fax: (0212) 222 81 82

Web: www.cammekan.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:17 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yapı sektörünün ülke ekonomisinin lokomotifi olduğu Türkiye`de kalıplaşmış yapı tekniklerinden ziyade sürekli yenilikçi ve değişime açık bir vizyonla her türlü yeni teknolojiye sahip olmaya çalışan şirketimiz, yapılarda klasik halini almış demir, alüminyum ve PVC doğramalara alternatif olarak yapıları kapalı kutu yerine,doğaya açık bir sefa bahçesi haline getirmek amacıyla, cammekân® cam kapama sistemlerini Finlandiya`da geliştirilen bir sistemden esinlenerek ülkemizde tasarlamış, bu doğrultuda İstanbul - İkitelli Organize Bölgesinde imalat ve montaj atölyesi kurulmuştur.



Tüm Türkiye genelinde hizmete hazır 1800 m2 imalat kapasitesi ile 12 günde teslim hedefini tutturmuş tek şirket olarak, cammekân® markasını yükselen trend haline getirmiş bulunuyoruz. Bu trendin yaratıcıları olarak sizlerin görüş ve istekleri ile sistemi sürekli yenilerken, cammekân® markasını kendi bölgesinde tanıtmak, mevcut potansiyeline ek alan yaratmak isteyen tüm yatırımcılara açık olduğumuz gerçeği ile bayiilik isteklerini memnuniyetle karşılamak hedefimizdir.

Öte yandan yapı sektörünün temelinde yatan, müşteri odaklı taahhüt işleri ve dekorasyon çalışmalarına devam eden şirketimiz mağaza, konut ve işyeri inşaatlarının yanında endüstriyel tesis altyapı ve kaba inşaat işlerinde de başarılı bir şekilde çalışmalarını da sürdürmektedir.


Ürün ve Hizmetler



SİSTEMİN UYGULAMA ALANLARI:
cammekân ® Cam Balkon Sistemleri;
• Görüntü ve estetiğin önem arz ettigi tüm mekânlarda,
• Temizlik açısindan tehlike arz eden cam dış temizliginin sık yapıldığı mekânlarda,
• Yazin açık, kışın kapali tutulmak istenen tüm restoran, cafe, bar ve roofbar gibi mekânlarda,
• Gürültünün yüksek şiddete sahip oldugu mekanlarda,
• Toz, polen alerjisi veya astim hastalığı olan kisilerin dinlendiği mekânlarda,
• Özellikle yaz ve kış turizmine müsait otellerin balkonlarinda,
• Güvenligin önem arz ettigi tüm balkonlar ve teraslarda,
SİSTEMİN ÖZELLİKLERİ


T Cam Kapama Sistemlerinde kesinlikle 6 mm cam kullanılmaz. Yüksekliğin 300 cm`den düşük olması halinde 8 mm , 300 cm`den yüksek olması halinde 10 mm . temperli cam kullanılır.

T Sistemde kullanılan tüm profiller elektrostatik toz boya ile boyanmış alüminyum profillerdir. Renkler ral serisi ile beğeninize sunulmaktadır.

T Sistemde cam kanatlar arasında özel seffaf fitiller, baza ile kasa arasında 1 cm . kalınlığında kil fitiller kullanılmaktadır. Uygulama açısından bir problem olmaması halinde sizin beğenilerinize en uygun kilit, kulp ve benzer aparatlar kullanılabilir.

Sistemde kullanılan hareketli parçalar pirinç ve polyamide`dir.


CAM KAPAMA SİSTEMİNİN AVANTAJLARI


T Sistemde kullanılan camlar temperlidir. Yani kırıldığında dağılmaz. Düşük şiddetli çarpmalarda esner, yüksek şiddetli darbelerde kırılsa bile, sağlık açısından herhangi bir tehlike yaratmaz.

T Sistem tercihlerinize göre projelendirilir, standart renklere göre değil sizin seçtiğiniz renklere göre hazırlanır.

T Sistemde kullanılan fitiller, ses, ısı ve toz izolasyonu sağlar ve böylelikle sistemin kurulduğu mekan dört mevsim boyunca aynı şekilde kullanılabilir.

T Sistem diğer cam balkon sistemlerine göre daha estetik, daha kullanışlı ve daha yüksek görüntü amacıyla tasarlanmıştır.

T Balkon veya terasın şekli kesinlikle önemli değildir.


#CAM BALKON #CAM KAPAMA #KATLANIR CAM #PARKE CİLA #ALÜMİNYUN KÜPEŞTE


Benzer Firmalar