Anasayfa » Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » İSTANBUL Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » 5 D ENGLISH CENTER EĞİTİM KURUMLARI- Mesleki İngilizce, Dil Eğitimi

5 D ENGLISH CENTER EĞİTİM KURUMLARI- Mesleki İngilizce, Dil Eğitimi


Cumhuriyet Meydanı Başaran Sk. No:3/4 GAZİOSMANPAŞA

Telefon1: 02126144644

Telefon2: 02126144645

Fax: 02126144645

Web: www.5denglishcenter.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1988
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Oxford University - LONDON

T.C. M.E.B. Özel 5 D Eğitim Kurumları – İngilizce Dil Merkezi



Kurumlara Özel Kampanya

5 D Eğitim Kurumları İngilizce Dil Merkezi kurumunuz bünyesinde toplu bir tanıtım imkanı sunmanız halinde sizin belirleyeceğiniz toplam 10 personelinize 1 (bir) ay ücretsiz ders imkanı sağlama olanağı sunmaktadır.

Not: Ders Saatleri kurumlara özel olarak düzenlenmektedir. Kurumunuz ile yapılan görüşmeler sonucu personelin ders görebileceği saatler ortak kararlar sonucu belirlenecektir.

AMACIMIZ
Yaptığımız her iş ve sunduğumuz her hizmette daima ‘kalite’ ve ‘mükemmelliği’ esas alarak eğitim alanında Türkiye’nin ve Dünyanın en iyileri arasında yerimizi almak.

Tüm personelimiz amacımıza uygun bir takım ruhu içinde ve karşılıklı sevgi, saygı, anlayış temeline dayanan eğitim sistemimiz doğrultusunda öğrencilerimizin seviyelerini en yüksek düzeye ulaştırmak için çalışır.


1988 yılından bu yana profesyonel ingilizce eğitimi vermekte olan 5 D Eğitim Kurumları İngilizce Dil Merkezi sunduğu kaliteli yaklaşım ve hizmetleri ile her geçen gün büyümeye devam etmektedir. Kurumumuzda eğitim sistemi olarak dünyanın seçkin dil okullarında kullanılan 6 seviyelik sistem kullanılmaktadır.
Müşteri ilişkilerinde, karşılıklı güven, profesyonel yaklaşım, müşteri kuruluş isteklerinin tam olarak belirlenmesi ve kaliteli hizmet ile hizmet sonrası desteğin sağlanmasında 5 D Eğitim Kurumları İngilizce Dil Merkezi en mükemmel hizmetin verilmesini görev olarak belirlemiştir.
Sunduğumuz Avantajlar
5 D English Center Pazar seçimini kurumsal bazda oluşturmuştur. İngilizce dil bilgisinin gerekli olduğu sektörlerde talepler doğrultusunda müşteri firma bünyesinde veya kendi 12 kişilik klimalı modern sınıflarında eğitim vermektedir. Kurumsal bazda verilen toplu eğitimlerin yanında iş temposunun getirdiği yoğunluğun dışında kalan ve sizin belirleyeceğiniz zaman aralıklarında bireysel dersler de verilmektedir. Çalışma hayatındaki, kurumlara bağlı çalışma zamanı uyuşmazlıkları nedeniyle 5 D English Center “esnek ders saatleri” seçeneğini size sunmaktadır. Kuruluşunuzun ingilizce seviye gereksinimlerine göre düzenlenen eğitim sistemi ile görevde bulunan personelinizin ileri düzey ingilizce gereksinimini karşılarken çalışmakta olduğunuz sektörün kriterlerine paralel olarak mesleki ingilizce desteği de sunulmaktadır.

Daha detaylı bilgi için:

T.C. M.E.B. Özel 5 D Eğitim Kurumları – İngilizce Dil Merkezi

Tel: (0212) 614 46 44 – 45
e–mail : besdegitim@hotmail.com
Web : www.5denglishcenter.com
Adres: Cumhuriyet Meydanı Başaran Sok: No:3/4
GaziOsmanPaşa/İSTANBUL


Ürün ve Hizmetler

Profesyonel ve Mesleki İngilizce Dil Eğitimi

# # # # #