Anasayfa » Seramik » Cam ve Seramik Sanayi » İSTANBUL Seramik » Teknotherm Kimya ve Makina San. Tems. ve Dış Tic. Ltd. Şti.

Teknotherm Kimya ve Makina San. Tems. ve Dış Tic. Ltd. Şti.


Boya Vernik Org. San. Bölg. Aydınlı Mah. Batı Cad. No:2 Tuzla

Telefon1: 216 593 18 60

Telefon2:

Fax: 216 593 18 67

Web: www.teknotherm.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1987
Çalışan Sayısı:35 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Teknotherm Ltd. Şti., 1987 yılında, yüksek ısılarda çalışan endüstrilere, teknolojik ürünleri tanıtmak ve sunmak amacıyla kurulmuştur.
Müşterilerimizin enerji tasarrufu sağlaması, maliyetlerinin düşmesi ve ürün kalitesinin artırılması başlıca hedeflerimiz arasındadır.
Şirketimiz, yüksek ısı izolasyon ve teknolojik refrakter ürünlerde Türkiye`nin öncü ve kalite ve hizmet anlayışıyla lider firmadır. Kuruluşundan bu yana ürün portföyü değişik sektörlere yönelik yeni teknolojik ürünlerle gelişmiştir.
Kaliteli ürünleri en uygun fiyata ve 2000 m²`lik deposunda en kısa sürede temin etmektedir.
Genç, dinamik ve iyi eğitimli kadrosuyla müşterilerimize aynı zamanda ürün seçiminde ve kullanımında danışmanlık hizmeti vermektedir. Bu konuda hem 20 yıllık tecrübe hem de bilgisayar programlarından yararlanılmaktadır.
Müşterilerinden aldığı güçle, dürüstlükten ayrılmadan devamlı bir gelişme ve büyüme sürecindeki Teknotherm Ltd. Şti. müşterilerinin gelecekte de en yakın ve güçlü çözüm ortağı olmaya devam etmeyi amaçlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Seramik Fırın Ruloları, Alümina Öğütme Bilyaları ve Kaplama Tuğlaları, Seramik Sır ve Fritler, Cam Endüstrisi Ürünleri, Seramik ve Cam Boyaları, Fused Silica Cam Temper Ruloları, Seramik Hammaddeleri, Konveyör Bant Telleri, Degussa Sıcaklık Kontrol Halkaları, Refrakter Fırın Malzemeleri,

# # # # #


Benzer Firmalar