IDE MARINE-HUSNA YAPI LTD.ŞTİ


Dudullu, Cekmekoy Yolu No:48 Umraniye

Telefon1: 00902164662717

Telefon2: 00902164871940

Fax: 00902163132342

Web: www.idemarine.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:60 (Yönetici:3 | Memur:7 | İşçi:50
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

KALİTELİ LUMBUZ ve GEMİ PENCERELERİ ARTIK TÜRKİYE”DE ÜRETİLİYOR
HÜSNA YAPI MALZEMELERİ SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. adı ile 1989 yılında kurulan firmamız 1993 yılında pirinç kapı kolu ve mobilya aksesuarları üretimine başladı.Gelişen teknoloji yi her zaman yakından takip eden firmamız, kısa sürede tam entegre olarak ürettiği kaliteli ürünleri yurt içi ve yurt dışı pazarlara sunar hale geldi. Halen dünyanın değişik bölgelerine ürünlerimiz ihraç edilmektedir.

Her alanda kaliteli ürünler üretmeyi ilke edinen firmamız mevcut alt yapısını ve üretim tecrübesini farklı sektörlerde de değerlendirmek amacı ile AR-GE çalışmalarına başladı. Bu çalışmalar sonucunda gemi inşa sektörüne lumbuz ve pencere üreterek hizmet etmeye karar verildi.

Çünkü ülkemizde istenilen kalitede ürünler üretilmiyor ve mevcut talepler de yurt dışından karşılanıyordu.Gerekli hazırlıklar ve altyapı çalışmaları başladı; önce kuru yük ve konteyner gemilerinde kullanılan lumbuz ve pencereler için Türk Loydun dan gerekli sertifikalar alındı. Bu arada A-60 yangına dayanıklı lumbuz ve pencerelerle ilgili çalışmalar da devam etti. 2004 Aralık ayında İngiltere de Warrington Fire Research de ürünlerimiz test edildi ve testten çok üstün başarı ile geçti. Ardından Bureau Veritas’tan tip onay sertifikası alındı.
Temmuz 2005 de ISO 9001:2000 KYS Sertifikasını da alan firmamız, sürekli AR-GE çalışmaları yaparak daha kaliteli ürünler sunmayı kendisine prensip edinmiştir.
Artık İDE MARINE markalı ürünlerimiz gerekli tüm belge ve sertifikalara sahip olarak gemi inşa sektörünün hizmetinde. Onca yolu bir buçuk yıl gibi kısa sürede aşmak ve bir çok gemiyi ürünlerimizle donatmak gurur verici.
Saygılarımızla…


Ürün ve Hizmetler

lumbuz, lumboz, gemi penceresi, gemi pencereleri, a-60 yangına dayanıklı pencere, paslanmaz yat lumbuz, paslanmaz gemi penceresi, a-60 lumbuz, a-60 gemi penceresi, ısıtmalı gemi camı, temperli gemi camları, lamine cam, renkli temperli cam, yangına dayanıklı cam, side scuttle, ship window, a-60 fire window, a-60 fire side scuttle

#lumbuz, gemi penceresi #a-60 yangın penceresi #side scuttle, ship window #ısıtmalı cam #heated glass


Benzer Firmalar