Anasayfa » Ambalaj Genel » Ambalaj Sanayii » KAYSERİ Ambalaj Genel » SÜMER AMBALAJ- Balonlu Ambalaj, Baskısız Ambalaj

SÜMER AMBALAJ- Balonlu Ambalaj, Baskısız Ambalaj


Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 26. Cad. No:14

Telefon1: +903523211844

Telefon2: +903523211845

Fax: +903523212242

Web: www.sumerambalaj.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:60 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1995 yılında Fatih Mehmet Akbeyaz ve Hüseyin Yücel ortaklığında Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde kurulan Sümer yatakları ile üretime başlayan Sümer Plastik Ambalaj Tic. ve Paz. Ltd. Şti. şu anki faaliyet alanına 2002 yılında geçiş yapmıştır.
Plastik ambalaj mamullerine hızla artan talep ile yatırımlarına hız vermiş, modern hizmet anlayışı, güçlü ve kaliteli makine parkı, yenilikçi ve araştırmacı çalışmaları, konusunda deneyimli elemanları, piyasa bilgisi, kuvvetli dağıtım ağı ve geliştirmiş olduğu geniş müşteri portföyü ile rekabet gücünü sağlayacak stratejiler geliştirmeye devam etmektedir.
4.000 m2 kapalı alan olmak üzere toplam 17.300 m2 alan üzerine kurulu Sümer Plastik Ambalaj Tic. ve Paz. Ltd. Şti. tesislerinde, idari ve teknik toplam 60 personeli, en gelişmiş Ekstruder, Kesme, Geri dönüşüm hattı ve Balonlu makineleri ile yüksek kalite ve uygun fiyat anlayışıyla mobilya sanayi, otomotiv sanayi, makine yedek parça sanayine kadar bir çok sanayi sektöründe genel olarak bozucu etkilere karşı muhafaza amaçlı olarak kullanılan Balonlu Ambalaj ve Baskısız Ambalaj üretimini gerçekleştirmektedir.
Hızlı bir büyüme süreci içerisine giren Sümer Plastik Ambalaj Tic. ve Paz. Ltd. Şti. firmanın geleceğini daha sağlam temeller üzerine kurmak için bugünkü ödevlerini mükemmel yöneterek uzun dönemde üstünlükler sağlayacak şekilde geleceğini planlamaktadır. Bu bağlamda sektörsel gelişimleri yakından takip etmekte, gerekli yatırımları doğru zamanda yapmakta, dinamik ve hızlı çalışma performansını azimle sürdürmektedir.
Sümer Plastik Ambalaj Tic. ve Paz. Ltd. Şti. Kırşehir’de kurulumuna devam edilen yeni tesislerinde çok yakında Polipropilen ve Polikarbonat Levha üretimine başlayacaktır.
Sümer Plastik Ambalaj Tic. ve Paz. Ltd. Şti. olarak bizim için ön planda olan eski, yeni, potansiyel tüm müşterilerimize kendimizi ve hizmetlerimizi daha iyi tanıtabilmek ve güzel ilişkilerimizi sürdürebilmek.

Değerli Her Şey İçin…


Ürün ve Hizmetler

Balonlu Ambalaj, Baskısız Ambalaj, Polipropilen Levha ve Polikarbonat Levha Üretimi

# # # # #