Sinerji Yangin


yukari dudullu

Telefon1: 90216 313 31 38

Telefon2:

Fax: 90216313 31 48

Web: www.sinerjiyangin.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız uzun yıllardır edindiği bilgi, tecrübe ve uzman kadrosuyla Yangın Algılama, yangın Söndürme ve Yangına dayanımlı malzeme satışı, projelendirme, danışmanlık, montaj, devreye alma , bakım hizmetlerini sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Keşif: Yapilarin yangin korunum ve güvenlik sistemleri konusunda montajdan önce uygun sistem detaylarinin belirlemesi ve ürün seçiminin buna göre yapilmasi için hizmet vermektedir.


Projelendirme: Yapilarda kurulmasi tasarlanan yangin ve güvenlik sistemlerini uzman kadromuzla, uluslararasi standartlara göre projelendirmekteyiz.


Malzeme Temini: Sinerji Yangın olarak malzeme teminini, konusunda en üstün teknolojiye sahip uluslararasi standartlara ve onaylara uygun malzeme üreten firmalardan saglamaktadir. Bunun yanisira güncel stok politikamiz sayesinde hizli yedek parça ve malzeme temini hizmeti verebilmekteyiz.


Süpervizörlük: Sinerji Yangın olarak satisini yaptigimiz yangin ve güvenlik sistemi ekipmanlarinin montaji için gerekli süpervizörlük hizmetini vermekteyiz.


Uygulama ve Montaj: Projelendirilmiş olan yangin söndürme ve algilama sistemleri ile güvenlik sistemleri konusunda anahtar teslim kurulum da gerçeklestirmekteyiz.


Devreye Alma: Montaji yapilan yangin korunum ve güvenlik sistemleri Sinerji Yangın tarafindan, devreye alma test prosedürleri uygulanarak, fonksiyon testleri gerçeklestirilir ve sistemler çalisir halde kullaniciya teslim edilir.


Kontratli Bakim: Yapilarda kurulmus olan yangin korunum sistemlerinin uzun yillar verimli bir sekilde ve aksamadan çalisabilmesi için, kontrata bagli periyodik bakim hizmeti vermekteyiz.

#yangın #alarm #sondurme #fm200 #sinerji


Benzer Firmalar