Anasayfa » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat sanayi » TETRA YÜZEY KORUMA YAPI ELEMANLARI- Epoksi Zemin Kaplamaları, Tamir Harçları

TETRA YÜZEY KORUMA YAPI ELEMANLARI- Epoksi Zemin Kaplamaları, Tamir Harçları


Eski büyük dere Cad. No:79/ 1 Sınay iş mrk. Seyrantepe. İstanbul

Telefon1: 0212 281 97 97

Telefon2:

Fax: 0212 281 66 37

Web: www.tetrayapi.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

firmamız Epoksi zemin kaplama ve boyaları imalatını ve uygulamalarını yapmakta olup, hammadde olarak (Reçine ve Sertleştirici)Shell ve HUNTSMAN ürünlerini kullanmaktadır. Sektörde 20 yıllık tecrübeye sahip olan firmamız güçlü referansları ile yapı sektöründe faliyetlerini sürdürmektedir.
1991 yılında tam olarak faaliyete geçmiş ve kalitenin en ön planda tutulması ilkesi ile günümüze kadar gelmiştir. Firmamız sektördeki deneyimi ve ilkeli tutumuyla yaptığı işlerdeki başarısıyla yapı sektöründe güçlü bir rekabetin olmasına rağmen firmasını hep daha iyiye götürmesini bilmiştir. yaptığı işin her zaman arkasında durmayı bilen, güler yüzlü personeli ve teknik kadrosuyla işinizi en iyi ve en kaliteli biçimde yapmaya hazırdır.
Bugün yapılanın yarın ne olacağını düşünmektense, gelecekte ne olacağını bilmek için TETRA ile ayağınızı yere sağlam basın.

Projelerinizde çalışmak veya mevcut zemin problemlerinizi gidermek için görüşmek üzere
Saygılarımızla,


Ürün ve Hizmetler

Epoxy Zemin Kaplamaları, Tamir Harçları, Onarım ve Güçlendirme, Yüzey Sertleştiriciler, satış uygulama ve çimento bazlı diğer yapı kimyasalları

# # # # #