Anasayfa » Tekstil ve Yan Sanayi » KOCAELİ Tekstil ve Yan Sanayi » Taykon Plastik & Askı Sanayi Tic. Aş.

Taykon Plastik & Askı Sanayi Tic. Aş.


Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi (GEPOSB) 7. Cadde 41400 Gebze - Kocaeli

Telefon1: +90 (262) 751 00 90

Telefon2:

Fax: +90 (262) 751 00 89

Web: www.taykon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firma Profili:

8500 m² kapalı alanda kendi tesislerinde.
Taykon Plastik ve Askı San. Tic. AŞ. 8500 m² kapalı alanda GEPOSB (Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi) Gebze, Kocaeli `de bulunan kendi tesislerinde elbise askısı üretimi yapmaktadır.

Taykon Plastic ve Askı, üretim bandında halen bulunmakta olan 200` ün üzerinde elbise askısı modeli, üretimi sürmekte olan kalıpların da tamamlanmasıyla sürekli artacaktır. AR-GE bölümümüz yeni elbise askısı modelleri üretimi ile ilgili tasarım çalışmalarını yürütmektedir ve bunlar sırasıyla ürün yelpazemize eklenmektedir. Yaptığımız tasarımlar patent ve faydalı model çalışmalarımızla desteklenmektedir.

Askı üretiminde en son teknoloji:

Taykon Plastik ve Askı, kıyafet askıları üretiminde en son teknolojiyi kullanmaktadır. Taykon sahip olduğu makine ve otomasyon sistemleri, CAD/CAM teknolojisi, CNC işleme tezgahları ve teknik bilgi birikim donanımı ile talep edeceğiniz her türlü giyim askısı ve plastik ürünler için kalıp tasarlayıp üretebilecek kapasiteye sahip bulunmaktadır.


Seçkin hizmet ve kalite anlayışı:

Taykon Plastik ve Askı, servis ve üretimde en son standardizasyon ve otomasyon sistemlerini kullanan yüksek teknolojili üretim tesisleriyle, çağdaş teknoloji ve küresel standartları yakalamıştır. Bunların yanı sıra, seçkin hizmet ve kalite anlayışı sayesinde Elbise Askısı sektöründe hızlı adımlarla ilerlemektedir. Taykon yatırımcıları ve yöneticileri plastik konfeksiyon askısı sektöründe elde ettikleri 16 yıllık deneyim ile sizlere hizmet vermektedir.

Deneyimli satış ve sevkiyat ekibi:

Taykon Plastik ve Askı, deneyimli satış ve sevkiyat ekibi, termin sorunlarınızın kökten çözümlenmesi için eğitilmiştir. Depo düzeni ve stoklar, her elbise askısı modelinden siyah renkte her üründen her an sipariş verebileceğiniz şekilde hizmettedir. Beyaz ve diğer renklerde siparişleriniz ise bir hafta içersinde teslim edilebilmektedir. Teslimatlar, İstanbul içindeki müşterilerin adreslerine Taykon tarafından yapılmakta olup, İstanbul dışındaki müşterilere, anlaşmalı kargo ve taşıma firmaları ile sorunsuz olarak teslim edilmektedir.


Uluslararası Kalite Yönetim Sistemi ISO 9001:200 :

Taykon Plastic ve Askı, Uluslararası Kalite Yönetim Sistemi ISO 9001:2000 Standart Sertifikasını almış bulunmaktadır. Kurduğumuz CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) sistemi ile, farklı Taykon hizmet anlayışı ve Taykon kalitesi ile sizlere elbise askısı üretip zamanında hizmet vermekten gurur duyacak.


Ürün ve Hizmetler

Dış Giyim, Takım Elbise, Palto & Ceket Askıları:


Her renkte ve pürüzsüz Diş Giyim Askıları ve Plastik Askılar.

Taykon Plastik, elbise askıları kalıp üretiminde en son teknolojiyi kullanmaktadır. Bu nedenle Taykon, tüm askı kalıplarını her renkte ve pürüzsüz olarak üretilmektedir. Ayrıca Taykon dizayn ekibimiz özel ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize göre plastik elbise askıları dizaynı yapabilmektedir.

Üst Giyim, Elbise, Bluz & Gömlek Askıları:


Kaliteli Plastik Üst Giyim Askıları

Taykon Plastik hizmet anlayışı ve kalitesi ile ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi kullanarak yüksek kalitede ve aynı standartta Elbise Askıları üretmektedir.

Alt Giyim, Mandallı, Etek & Pantolon Askıları:

En Uygun Fiyatlar ile Alt Giyim Askıları ve Pantolon, Etek Askıları.

Taykon Plastik CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) Sistemi kullanarak satış ve sevkiyat ekibini, termin sorunlarınızın kökten çözümlenmesi için eğitmiştir. Satış ekibimizden yardım alarak sizin için en uygun olan askıları, en uygun fiyata seçtiğinize emin olun...

İç Giyim, Bayan İç Giyim, Mayo & Havlu Askıları:


Hemen teslime hazır İç Giyim ve Havlu Askıları.

Taykon Plastik de tüm ihtiyaçlarınıza göre Giysi Askıları mevcuttur. Size daha iyi hizmet verebilmek için İç giyim, Havlu ve her çeşit Plastik Askıyı depolama kapasitesine sahibiz. İhtiyacınız ne olduğu fark etmezsizin stok yapma ve en kısa zamanda teslim edebilme kapasitesine sahiptir.

Aksesuarlar, Beden boncukları, Çorap askıları ve Kravat askıları:


Taykon Plastik, her amaca uygun plastik askı aksesuarları ve kalıplarını çok kısa sürede tasarlayıp üretebilmektedir.


#hanger #askı #elbise askısı #garment hanger #plastik askı


Benzer Firmalar