FELIX YAZILIM


Dinçman İş Merkezi

Telefon1: 0284 715 44 38

Telefon2:

Fax: 0284 715 44 38

Web: www.felixyazilim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hakkımızda

2008 yılında kurulan FELIX, farklı sektör ve ölçekteki firmalara çağdaş, ulusal ve uluslararası kriterlere uygun kurumsal iş yazılımları geliştirmek üzere Keşan`da kurulmuştur. Bu karar ile bölgenin ilk yazılım üreticisi olma ünvanına da sahip olmuştur.

Markamız Latince `başarı`, `mutlu`, `kararlı` anlamına gelen FELIX adını almıştır. Kurucumuz sektördeki yılların deneyimi ile, iş tecrübesini artık FELIX markası altında geliştirme kararı ile günümüzde Türkiye`nin ürün yelpazesi, servis destek kanalları ve yetkili satıcı ağı ile en büyük markaların arasında anılmaya kararlıdır. Sektörüne ve ölçeğine göre her işletmenin yapısına kolayca uyarlanabilen ürünleri ile FELIX, başarı grafiğini her gün yükseltmektedir. FELIX, kendi kulvarında sektörde ilkleri geliştiren özgün ürünleriyle farklılaşmakta ve sektöre yeni sınıflar kazandırmak konusunda azimlidir.

FELIX YAZILIM pazarlama politikası ile Türk bilişim sektörünün önde gelen satış firmalarına iş birliği ve iş ortaklığı kapılarını açmıştır. Kuruluşumuz bugün, Türkiye geneli için yaygın ve aktif satış kanalları, eğitim merkezleri, destek noktaları oluşturma noktasında çalışmalar yapmaktadır.

FELIX YAZILIM`ın hedefi, küçük, orta ve büyük ölçekteki işletmelere verim, sistem, kazanç ve zaman tasarrufu getiren, toplam kalite yönetimine yönelik bir anlayış sağlayan ve yönetim kararlarını yönlendirici bilgi üreten çözümler sunmaktır. Ürün geliştirme, satış, pazarlama, satış sonrası eğitim ve destek hizmetlerini tutarlı, planlı bir yapı içinde sunarken, toplam kalite yönetimi ve mutlak müşteri mutluluğu felsefesi ile hareket etmektedir.

Saygılarımızla,

FELIX YAZILIM - 2008


Ürün ve Hizmetler

FELIX YAZILIM - ARTI; Kişisel finans takibi yapmak isteyen bireyleri, küçük işletmeleri veya çok yoğun bilgi işleme ihtiyacı olmayan orta boy işletmeleri hedef almaktadır. Bu ürünle birlikte artık en küçük işletmelerde dahi standard olan stok, satış, taksitli satış, satınalma, çek, banka, basit barkod, tahsilat ve bunun gibi birçok uygulama yapılabilmektedir.
Ekonomik, pratik, becerikli, FELIX YAZILIM - ARTI tam sizin için.
Tamamen Windows mimarisine göre tasarlanan Standart Seri Ticari paketimiz, (FELIX YAZILIM - ARTI) işlevselliğinin yanında kolay öğrenilir, kolay kullanılır olduğunu görecek, ARTI farkını hissedeceksiniz.

# # # # #


Benzer Firmalar