İhale Yazılım ve Reklam Hiz. Ltd. Şti.


Uğur Mumcu Cd. 95/12 GOP

Telefon1: 03124470677

Telefon2:

Fax: 03124470655

Web: www.tumihaleler.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:2 | Memur:8 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:yok

Türkiye’nin en gelişmiş ve en kapsamlı ihale takip sistemi olan www.tumihaleler.com ile faaliyet göstermekte olduğunuz alana ait Türkiye kapsamında yapılmakta olan tüm ihaleler, tek sistem altında erişiminize sunulmuştur. Sistem içerisinde dönemsel olarak değişmekle birlikte, ortalama 10.000`in üzerinde aktif ihale kaydı bulunmaktadır. Yerel Gazeteler, Ulusal Gazeteler, Resmi Gazete, Kamu İhale Kurumu, İcra Daireleri, Milli Emlak İdaresi gibi 100`lerce farklı kaynakta yer alan tüm ihalelere tek bir kaynak üzerinden ulaşabilirsiniz.
Kapsam dahilinde yer alan ihale türleri; Kamu İhaleleri, İcra İhaleleri, İzale-i Şüyu İhaleleri, Milli Emlak İhaleleri, Gümrük İhaleleri, Kamu Kurumları Satış ve Kiralama İhaleleri`dir.
Türkiye`nin en büyük ihale bankası size aşağıdaki ek hizmetlerle birlikte sunulmaktadır:
Gelişmiş İhale Bankası Sistemi; ihaleleri illere ve sektörlere göre gruplandırır.
Patron Raporu Sistemi; faaliyet gösterdiğiniz alana ait tüm ihaleleri size günlük eposta olarak gönderir, ayrıca belirlemiş olduğunuz kelimeleri içeren ihaleleri size bildirir.
(Örnek:


Ürün ve Hizmetler


Kamu ihale ilanları ve sonuçları, icra, milli emlak ve gümrük satışları, günlük raporlama ve SMS desteği ile Türkiye`nin en gelişmiş ihale sisteminde.

#ihale,tüm ihaleler #icra,ihaleler #ihalesi,ihaleleri #izale,milli emlak #icra ihaleleri,ihale sonuçları


Benzer Firmalar