Anasayfa » Oto kiralama » Turizm » İSTANBUL Oto kiralama » demcarrent a car

demcarrent a car


fevzi çakmak mah zambak sok no / 4

Telefon1: 0216 596 18 14

Telefon2: 0216 596 48 96

Fax: 0216 596 18 15

Web: www.demcar.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

DEMCAR RENT A CAR


2006 yılından bu yana Otomotiv sektöründe bulunan DEMİRAY Otomotiv , HAZİRAN 2006 yılından itibaren DEMCAR Rent a car markası ile araç kiralama hizmeti vermektedir. Sirketimizin,ana faaliyet konusu Orta ve Ekonomik kategori araçları , bu araçlara ihtiyaci olan kitlelere kiralamaktır.Bunun yanı sıra,Havalimanına Araç Teslimi ve VIP minibüs kiralama, sehir içi transfer hizmetleri vermektedir…

Otomobil kiralama sektörü ülkemizde her geçen yıl büyümekte ve sirketimiz de büyüyen bu sektörde, pazar payını artırmak için çalısmalarına hız vermektedir. DEMCAR, yüksek standartlı hizmeti, uygun fiyat politikasıyla destekleyerek, müsteri memnuniyetini saglama amacını tasımakta olup, sektöründe güçlü ve kalıcı bir yer saglama yolunda çalısmalarına devam etmektedir.

Otomobil kiralama sektörü ülkemizde her geçen yıl büyümekte ve sirketimiz de büyüyen bu sektörde, pazar payını artırmak için çalısmalarına hız vermektedir. DEMCAR , yüksek standartlı hizmeti, uygun fiyat politikasıyla destekleyerek, müsteri memnuniyetini saglama amacını tasımakta olup, sektöründe güçlü ve kalıcı bir yer saglama yolunda çalısmalarına devam etmektedir.

Kalite Politikamız
DEMCAR için kalite, iç ve dış müsterilerimizin beklentilerini karsılamaktır. İlkemiz, hizmette kaliteyi ekip çalısmasıyla devamlı kılmak ve gelistirmektir.

Misyonumuz
Müsterilerinin kısa ve uzun dönemli araç ihtiyaçlarını hizmet avantajları ile genis bir cografyada karsılayan, çalısanları, is ortakları ve toplum için deger yaratarak sürekli gelisen, kurumsal, yaratıcı, ve güvenilir bir hizmet sirketidir.

Vizyonumuz
Kısa ve uzun dönemli araç kiralama sektöründe ekonomik karlılık yaratarak en fazla araca sahip sirket olmaktır…


Ürün ve Hizmetler

oto kiralama rent a car

#otokiralama rentacar #ucuzaraçkiralma #sabihagökcenkiralama #atatürkhavalimanıkiralama #ekonomikaraçkiralama


Benzer Firmalar