Gigasoft Bilişim Sistemleri


Öveçler 2. cadde 18 sokak 9/16 Öveçler Çankaya Ankara

Telefon1: 0312 475 84 44

Telefon2:

Fax: 0312 475 84 44

Web: www.gigasoft.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:13.01.2005
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ankara/Türkiye`de faaliyet gösteren Gigasoft Bilişim Sistemleri bilişim alanındaki tüm konularda destek vermektedir.

Amacımız minimum maliyetlerle bilişim ihtiyaçlarınızda yardımcı olmaktır. Gigasoft Bilişim Sistemleri uzman ve deneyimli kadrosu ile bilişim dünyasındaki güvenilir partneridir

GÜVEN ve MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ temel ilkemizdir. Bu gayeyle Gigasoft Bilişim Sistemleri kaliteli ve ekonomik hizmeti en kısa sürede sağlamaktadır.

Firma ve kişilere özel bilişim hizmetlerimizle, bilişim konusunda bilmek istediğiniz her şeyi pratik ve teorik olarak sizinle paylaşmaktayız.

Lütfen bizimle 0 312 475 84 44 ya da
0 555 318 29 77 nolu telefondan 24 saat irtibata geçerek randevu alınız.
Günümüzün en çok kullanılan ve en önemli teknolojisi olan bilgisayarlar ve bağlı olduğu network her türlü firma tarafından yoğun olarak farklı amaçlar için kullanılmaktadır. Bu teknolojileri kullanırken en önemli noktalardan biride kullanılan yazılım ve donanımla beraber bunları kullanan sistem yöneticisi unsurudur. Firmalar bilgisayarlarından maksimum verimi sağlamak için bu unsuru göz önüne alarak bünyelerinde bu konuda uzman bir sistem yöneticisini bulundurmalıdırlar. Ancak bu her zaman firmalar için ekonomik olmayabilir. İşte bu noktada Gigasoft Bilişim Sistemleri devreye girip firmalara yönelik hizmet vermektedir. Gigasoft Bilişim konusunda uzman, genç ve dinamik bir ekipten oluşmaktadır. uzman bu ekip her türlü sorununuz için firmanızın bir çalışanı gibi davranıp en uygun çözümü mümkün olan en kısa zamanda sunar. Ayrıca sürekli gelişmekte olan teknolojilerden firmanızı da haberdar ederek ileride oluşabilecek her türlü kayıplarınızı minimuma indirir. Böylece firmanız günümüzün teknolojilerini takip ederek ticari alanda rakiplerine karşı her zaman üstünlük sağlamış olur.

Kısaca :
Gigasoft Bilişim Sistemleri dürüstlük, müşteriye saygı prensiplerine bağlı olarak hizmetlerini sürdürmeyi ilke edinmiş ve bu prensiplere bağlı olarak faaliyetlerini sürdürecektir.Çalışmalarını İnternet ve network ortamında yazılım geliştirme ve sistem destek alanlarında yoğunlaştırmış olmakla beraber, Gigasoft deneyimli kadrosu ile bir şirketin tüm bilgi sistemleri yapısını kurabilecek, yönetebilecek ve ihtiyacı olan programları geliştirebilecek bilgi birikimine sahiptir.







Ürün ve Hizmetler

Firmamız veri kurtarma, data kurtarma, bilgi kurtarma, dosya kurtarma, raid disk, raid, scsi, hdd kurtarma, sabit, hard, flash, disk, kontrol kartı, okuyucu kafa, formatlanmış, silinmiş, geri dönüşüm, design, web, tasarImI, ADSL, gigasoft, BakIm, OnarIm, grafik, photoshop, teknikleri, html, yazIlIm, data, kurtarma, network, kurulumu, 24 saat, teknik, destek, domain, hosting, interaktif, cd, programlama, bilgisayar, antivirüs, iletisim, JAVA, HTML, Flash, Ankara, Computer, service, kurulum, USB, flash, bellek, yanmış, dvd, cd, tape, backup, yedekleme, fdisk, kurtarma, kurtarımı, mdf, ldf, ndf, dbf, data recovery, mbr, partition, dosya, klasor, belgelerim, resimler, my documents, ghost, tablo, bad sector, bozuk kesim, easy recovery, gigasoft, gigasoft, bilgisayar, teknik servis, excel, word, arızalı disk, arızalı, laptop, notebook, cat5, cat6, utp, network, altyapı, kabin, kabinet, panel, kanal, wireless, kablosuz, kablo, kablolama, ADSL, vpn, web, tasarım, hosting, database, veritabanı, internet, erişimi, netware, novell, bakım, sözleşme, fiyatı, fiyat, listesi, windows, 2003, 2000, vista, backup, domain, active directory, sql, exchange, web, dns, terminal, server, sunucu, problemi, sorunu, kurulumu, tamiri, onarımı, fiber, optik, epoxy, multimode, singlemode, indoor, outdoor, türkiye, ankara, kızılay, yazılım, SA, süper asistan, LBS, LKS, LKS2, Bordro, ETA, Netsis, Mikro, Mikrokom, Vega, Link, Likom, Presto, Autocad kurulum ve lisanslanması hizmetlerini vermektedir..

#Ankarada bilgisayar #bakım onarım #teknik servis #web tasarımı #laptop tamiri


Benzer Firmalar